BEOGRAĐANI KRENULI NA MORE SA FALSIFIKOVANIM NOVCEM: Zaustavljeni na magistralnom putu, policija se ŠOKIRALA!

Autor:

Hronika

31.07.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla četiri novčanice u apoenima od po 500 eura i jednu novčanicu od 200 eura, a kod Srpkinje dve novčanice od po 500 eura, a za koje je utvrđeno da su falsifikovane.

BEOGRAĐANI KRENULI NA MORE SA FALSIFIKOVANIM NOVCEM: Zaustavljeni na magistralnom putu, policija se ŠOKIRALA!

Foto: Profimedia

Crnogorska policija

Službenici Regionalnog centra bezbednosti uhapsili su dvoje državljana Srbije zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje novca, saopšteno je iz Uprave crnogorske policije.

- Podgorička policija je 30. jula oko 1.30 časova, na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, kontrolisala je vozilo marke "škoda“ beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao A.M. (37) državljanin Republike Srbije, a u kojem se nalazila J.L. (39) državljanka Republike Srbije - prenosi Pobjeda saopštenje policije.

Pretresom dvoje putnika "škode" pripadnici policije su kod A.M. pronašli četiri novčanice u apoenima od po 500 eura i jednu novčanicu od 200 eura, dok su kod J.L. pronađene dve novčanice od po 500 eura, a za koje je utvrđeno da su falsifikovane.

- Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su osumnjičeni u više navrata stavljali u promet falsifikovane novčanice na području Podgorice, Cetinja i Bara.

A.M. i J.L. su, po uhapšeni po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading