UZNEMIRUJUĆI SNIMCI PREBIJANJA U PIROTU! Isplivao video za koji se tvrdi se da su na njemu VELJA NEVOLJA I NJEGOVA EKIPA (VIDEO)

Autor:

Hronika

29.07.2023

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U to vreme, novembra 2017. godine Veljko Belivuk i Marko Miljković su bili u pritvoru kao osumnjičeni za ubistvo karatiste Vlastimira Miloševića, a pušteni su iz pritvora u maju 2018. godine.

UZNEMIRUJUĆI SNIMCI PREBIJANJA U PIROTU! Isplivao video za koji se tvrdi se da su na njemu VELJA NEVOLJA I NJEGOVA EKIPA (VIDEO)

Foto: printscreen/facebook/Belocrkvanske Novosti

Uznemirujući snimak brutalne tuče u jednom lokalu u Pirotu osvanuo je na internetu, a navodi se da je u pitanju "Veljko Belivuk i njegova ekipa". Ipak, na snimku se ne vide lica aktera događaja, a nije poznato ni od kada datira ovaj video zapis.

- Snimak Belivuk i ekipa prebija u Pirotu lokalne momke u kafiću. Snimljeno pre hapšenja Belivukove grupe. Do dan danas niko nije procesuiran za ovo nasilje - piše u opisu videa na Fejsbuk profilu "Belocrkvanske novosti" - prenosi Blic.rs

Na snimku se vidi kako grupa momaka sa kapuljačama napadaju i tuku osobe, koje se ne vide na snimku. U jednom trenutku, oni uzimaju stolice i njima udaraju žrtve. Potom kada su se napadači udaljili, žrtve su pokušale da ustanu sa poda, teturajući se i pokazujući da su u bolovima - piše Blic.


Kako se vidi na snimku, a kako piše Blic, datum koji stoji je 15. novembar 2017. godine. Ipak, nije poznato da li je video od tada.

Sa druge strane, u to vreme, novembra 2017. godine Veljko Belivuk i Marko Miljković su bili u pritvoru kao osumnjičeni za ubistvo karatiste Vlastimira Miloševića, a pušteni su iz pritvora u maju 2018. godine - navodi Blic.

Podsetimo, Belivuk je zajedno sa Miljkovićem optužen da su formirali kriminalnu grupu koja je osumnjičena za sedam monstruoznih ubistava, drogu, oružje, otmicu i silovanje. Oni su uhapšeni 4. februara 2021. godine i od tada se nalaze u pritvoru, a sudi im se od oktobra prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading