MIROSLAV SANJU UBIO KAD SE VRAĆALA SA LITURGIJE! Novi detalji zločina u Pirotu: Nije poštovao zabranu prilaska, uhodio je zbog LJUBOMORE!

Autor:

Hronika

06.03.2023

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja je ubicu nekoliko puta prijavljivala za uznemiravanje i uhođenje.

MIROSLAV SANJU UBIO KAD SE VRAĆALA SA LITURGIJE! Novi detalji zločina u Pirotu: Nije poštovao zabranu prilaska, uhodio je zbog LJUBOMORE!

Foto: TANJUG/ ALEKSANDAR ĆIRIĆ/ bg

Miroslav M. (55) juče je u centru Pirota nasred ulice pištoljem ubio bivšu ljubavnicu Sanju M. (47), a onda je mirno otišao u policiju i predao se.

Sanja se vraćala sa liturgije, nakon čega je svratila do piljare, kada joj je Miroslav prišao i pucao joj u glavu sa razdaljine od 4-5 metara.

Lekari nisu mogli da joj pomognu

Zločin se dogodio nešto pre deset sati ujutro na Trgu oslobodilaca u Pirotu.

- Sanja se vraćala kući iz crkve i usput je svratila do piljare. Miroslav joj je prišao ispred lokala i pucao joj pištoljem u glavu sa četiri-pet metara razdaljine. Nesrećna žena je pala, a Miroslav je peške otišao do obližnje policijske stanice - objašnjava izvor Informera.

Foto: FACEBOOK

Miroslav M.

Prema rečima sagovornika, Miroslav je na ulazu u policijsku stanicu, na prijavnici, predao pištolj kojim je ubio bivšu ljubavnicu i mirno rekao šokiranim policajcima šta je uradio.

- U međuvremenu radnica iz piljare i prolaznici su pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je brzo prevezla Sanju u bolnicu, ali nije joj bilo pomoći. Obavljen je uviđaj, a Miroslavu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden u tužilaštvo radi saslušanja - rekao je izvor.

Sanja je, prema rečima njene poznanice, pre dve ili tri godine započela ljubavnu vezu s Miroslavom, i to ubrzo nakon što se razvela.

Foto: Printscreen

Sanja M.

- Ta veza je kratko trajala jer je Sanja brzo shvatila da je Miroslav posesivan i bolesno ljubomoran. Pričalo se da ju je čak i tukao, ali ona nikada o tome nije pričala, samo ona zna šta je s njim proživljavala. Kada ga je ostavila, on je nastavio da je proganja, nije joj dao mira - priča poznanica ubijene žene.

Nije poštovao zabranu prilaska

Ona dodaje da je Miroslav svuda pratio Sanju, koja je zatražila pomoć policije.

Republika

Foto: TANJUG/ ALEKSANDAR ĆIRIĆ/ bg

Pirot mesto zločina

- Više puta ga je prijavila za proganjanje i zlostavljanje, ali bi on samo platio kaznu i nastavljao je po starom. Na kraju je dobio i zabranu prilaska, ali on ni to nije poštovao. Na kraju ju je ubio... - rekla je ova žena.

Sanja je, inače, imala dvoje odrasle dece - sina i ćerku, a bila je vlasnica prodavnice obuće u Pirotu, dok je Miroslav vlasnik poznate menjačnice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading