GLUMIO INVALIDA KOME JE POTREBNA POMOĆ! Ovo je Srbin koji je na bizaran način omogućio pajtosima iz PINK PANTERA da opljačkaju zlataru u Atini! (FOTO)

Autor:

Hronika

03.03.2023

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je u zlatari u Atini uspeo da prevari službenicu obezbeđenja da vrata prodavnice budu otvorena na duže vreme.

GLUMIO INVALIDA KOME JE POTREBNA POMOĆ! Ovo je Srbin koji je na bizaran način omogućio pajtosima iz PINK PANTERA da opljačkaju zlataru u Atini! (FOTO)

Foto: youtube.com/ NotosNet

Srbin (63), koji se sumnjiči da je sa još trojicom zemljaka i jednim Grkom opljačkao zlataru u Atini i oteo 24 Roleks sata vrednih 135.000 evra, glumio je "trojanskog konja" bandi "Pink Pantera" u filmskoj akciji pljačkaša.

 

 

On se pojavio kao kupac i imao je specifičnu ulogu u organizaciji da omogući pristup ostalim pripadnicima bande u zlataru glumeći invalida kojem je potrebna pomoć.

- Srbin je u zlatari u Atini uspeo da prevari službenicu obezbeđenja da vrata prodavnice budu otvorena na duže vreme. Na taj način njegovi saučesnici uspeli su da uđu, opljačkaju i pobegnu, a da cela akcija nije ni primećena - piše grčka Protothema.

Njegovo učešće je potvrđeno analizom video snimaka sa nadzora obližnjih prodavnica.

- Pored toga, prema saznanjima, njegov dolazak u Grčku dogodio se avionom samo dan pre pljačke, a odlazak dva dana posle dana pljačke, opet avionom - navodi se.

Podsetimo, pripadnici navedene grupe su nabavili neophodnu opremu, a to su puške, čekić, i maske i zajedno su odlučili da počine razbojništvo u zlatari kao i krađu motora koji su korišćeni prilikom izvođenja pljačke.

Uhapšen je jedan Srbin i Grk koji je sa njima počinio razbojništvo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading