CRNOGORSKI NARKO-DILER "PAO" NA ZLATIBORU: Pobegao iz Podgorice, pa nastavio kriminalne aktivnosti u Srbiji - sad mu pronašli oružje i kokain, i to nije sve!

Autor:

Hronika

16.02.2023

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj narko-diler je nedavno sa porodicom pobegao iz Podgorice gde je bio poznat policiji po kriminalnim aktivnostima.

CRNOGORSKI NARKO-DILER "PAO" NA ZLATIBORU: Pobegao iz Podgorice, pa nastavio kriminalne aktivnosti u Srbiji - sad mu pronašli oružje i kokain, i to nije  sve!

Foto: Wikipedia, shutterstock

Hapšenje na Zlatiboru

U policijskoj akciji operativaca krimilalističke policije lišen je slobode Milutin B. (36). Njega su pripadnici MUP-a uhapsili ispred poznatog ugostiteljskog kluba “Vendome” na Zlatiboru. Kod Milutina B. je pronađen pištolj sa uklonjenim serijskim brojem, kao i pet metaka koji su se nalazili  u oviru pištolja. Takođe kod uhapšenog pronađeno je i 15 grama kokaina.

Milutin B. je bio zaposlen kao radnik obezbeđenja u klubu “Vemdome”,  a važio je  za veoma  bliskog prijatelja vlasnika kluba i u privatnom životu. Podsetimo, “Vendome", je inače i naziv trga u Italiji na kojem je opljačkana jedna od najpoznatijih zlatara u svetu.

Kako nezvanično saznaje portal Republika.rs, on je nedavno sa porodicom pobegao iz Podgorice gde je bio poznat policiji po kriminalnim aktivnostima, prodaji narkotika.

Pod pretnjom mafijaških obračuna i bezbednosti za svoj život on odlučuje da ode iz Crne Gore, i da za mesto utočišta odabere Zlatibor

Po dolasku na ovu poznatu planinu  Milutin B. veoma brzo se uklapa u kriminalni milje ovog mesta, i otpočinje novu kriminalnu prošlost, i prodaju narkotika. 

Ovaj podatak potvrđuje i činjenica  da je kod sebe u trenutku hapšenja imao ilegalno oružije na kome se nisu nalazili serijski brojevi, kao i neprijavljenu municiju i drogu. Takođe nije ni posedovao dozvolu za nošenje oružja, čime je počinio još jedno krivično delo. 

Naredio brutalno prebijanje suparnika dilera

Jedan od poslednjih događaja koji se vezuje za delovanje ovog kriminalca inače burne prošlosti je naređivanje prebijanja lokalnog dilera iz okoline Zlatibora G.G. (46). 

Sumnja se da je Milutin B. naredio grupi mladića brutalno prebijanje dilera droge G.G (46), koji važi za jednog od glavnih narko dilera u ovom kraju. 

Njega je 13. februara 2023. oko 18 časova naočigled stanara naselja Kalman iz njegove kancelarije izvukla grupa mladića, a zatim ga brutalno po telu isprebijala bejzbol palicom.

Kao dokaz da su obavili zadatak, a verovatno da pokažu nalogodavcu, jedan od mladića je sve vreme video snimkom beležio celokupni slučaj.

Podsetimo, kako je područje delovanja Čajetina i Zlatibor, motivi ovih sukoba većinom su zasnovani na dolasku novih mafijaša, pa u borbi za prevlast i preuzimanjem tržišta ne biraju ni mesto ni sredstva kako bi zauzeli svoj deo kriminalne organizacije.

Predpostavlja se da je ovim ponašanjem G.G. (46) trebao biti zaplašen kako bi pristao, verovatno na međusobnu saradnju sa Milutinom B.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading