SLEDI ISPITIVANJE OSMORO OPTUŽENIH I SVEDOKA SARADNIKA! Nastavlja se suđenje KLANU VELJE NEVOLJE! Ustanička pod opsadom! (FOTO)

Autor:

Hronika

21.10.2022

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Specijalni sud, u kom bi danas trebalo da bude nastavljeno suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i ostalim pripadncima njihovog klana u pratnji Žandarmerije naoružane dugim cevima stigli su optuženi koji borave u Centralnom zatvoru.

SLEDI  ISPITIVANJE OSMORO OPTUŽENIH I SVEDOKA SARADNIKA! Nastavlja se suđenje KLANU VELJE NEVOLJE! Ustanička pod opsadom! (FOTO)

Foto: Nikola Mutić

Ustanička ulica, u kojoj se nalazi grada Specijalnog suda, na kratko je bila potpuno "očišćena" od saobraćaja.

Veljko Belivuk i Miljković su, podsetimo, u ponedeljak izneli svoju odbranu u kojoj su negirali izvršenje najtežih krivičnih dela. Danas je planirano izjašnjavanje još osmoro okrivljenih, posle čega sledi ispitivanje trojice svedoka saradnika, Bojana Hrvatina, Nikole Spasojevića i Srđana Lalića.

Svedoci saradnici, koji su bili pripadnici klana i odlučili da progovore o svim zločinima, u obavezi su da svoje iskaze ponove u sudnici. Oni do sada nisu saslušavani u prisustvu Belivuka i Miljkovića i ovo će biti njihovo prvo suočenje od kako su sklopili nagodbe sa tužilaštvom.

Kriminalni klan Belivuka i Marko Miljkovića optužen je za sedam ubistava, silovanje na stadionu Partizana, trgovinu drogom i držanje oružja.

Više slika pogledajte u galeriji:

 

 

 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading