Nožem izbo POLICAJCE pa pobegao! Potraga za Novopazarcem zbog pokušaja ubistva!

Autor:

Hronika

17.07.2022

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranjeni policajci nisu bili na dužnosti, ali su pokašali da spreče veći konflikt.

Nožem izbo POLICAJCE pa pobegao! Potraga za Novopazarcem zbog pokušaja ubistva!

Foto: Tanjug/AP

Službenici Uprave policije Crne Gore intenzivno tragaju sa licem koje je u ranim jutarnjim časovima u diskoteci u Sutomoru izbolo dva policajca, koji u trenutku izvršenja krivičnog dela nisu bili na dužnosti.

Dežurnoj službi Centra bezbednosti Bar je oko 3.15 časova prijavljeno da je u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom u kojoj su dve osobe zadobile povrede u vidu uboda oštrim predmetom, te da su transportovani u Opštu bolnicu u Baru.

Na licu mesta je izvršen uviđaj, a preduzetim aktivnostima policija je došla do saznanja da su A.H, A.B, B.B, H.R. i E.B. dok su se nalazili u ugostiteljskom objektu došli u verbalni sukob sa ženskim licima, te da su policijski službenici, koji tada nisu bili na dužnosti, V.M. (31), N.M. (22) i S.S. (49), svi iz Podgorice, pokušali da spreče dalji konflikt.

Tom prilikom je A.H. (25) iz Nemačke, nastanjen u Novom Pazaru izvadio sečivo dužine 10 cm i zadao više ubodnih rana V.M. i N.M, nakon čega se dao u bekstvo.N.M. je zadobio povrede opasne po život.

Policijski službenici su u kratkom roku su locirali učesnike navedenog događaja, A.B, B.B, H.R. i E.B, od kojih su prikupljena obaveštenja, a policija intenzivno traga za A.H. koji se tereti za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

O svim preduzetim radnjama je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, navodi se u saopštenju UP Crne Gore.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading