MIKA RAZMENJIVAO NEŽNOST U SUDU: Aleksićeva supruga se nije odvajala od muža koji je optužen za SILOVANJA i uznemiravanja

Autor:

Hronika

04.04.2022

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju. On je danas stigao u sud.

MIKA RAZMENJIVAO NEŽNOST U SUDU: Aleksićeva supruga se nije odvajala od muža koji je optužen za SILOVANJA i uznemiravanja

Foto: ST/D. Kadić

Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić optužen za vise silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, stigao je u Viši sud u Beogradu gde će danas nastaviti da iznosi svoju odbranu.

Aleksić je zajedno sa svojim advokatima, ženom i bivšim fudbalerom Dušanom Savićem u zgradu Palate pravde, a ispred su ga kao i prethodni put sačekali aktivisti sa transparentom na kom piše: "Verujemo Mileni Radulović".

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ, A. NALBANTJAN, Pixaby

Aleksić i Radulović

Aleksić je osam meseci proveo u pritvoru i još šest meseci u kućnom pritvoru sa nanogvicom. Ta mera mu je ukinuta 10. marta, a Apelacija je odbivši žalbu tužilaštva potvrdila prošle nedelje.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Kako se može videti po fotografijama koje kruže medijima, Aleksić je danas sve vreme u sudu razmenjivao nežnosti sa suprugom, koja se nije odvajala od njega.

Uhapšen je 16. januara prošle godine i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor, prenose Agencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading