OVO JE DEVOJKA KOJU JE PRETUKAO RAĐEN: Bila je u Pinkovim zvezdama, A OVO JE NJENA POSLEDNJA OBJAVA PRE NAPADA! (FOTO)

Autor:

Hronika

01.04.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši vaterpolista Nikola Rađen pretukao je devojku Milicu Ristić (30), a incident koji se dogodio jutros oko 4.45 sati prijavila je radnica pumpe u beogradskoj opštini Stari grad.

OVO JE DEVOJKA KOJU JE PRETUKAO RAĐEN: Bila je u Pinkovim zvezdama, A OVO JE NJENA POSLEDNJA OBJAVA PRE NAPADA! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ/printscreen

Dolaskom na lice mesta, Nikolina devojka je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, Nikola Rađen, bivši vaterpolista, pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu.

Inače, Rađen je već duži period u emotivnoj vezi s devojkom Milicom Ristić koju smo upoznali kroz muzičko takmičenje „Pinkove zvezde". Javnost je nakon samo nekoliko meseci saznala za njihov odnos.

- Već nekoliko meseci Nikola i Milica su u emotivnoj vezi. Ljubav ne kriju od očiju javnosti, te se često mogu videti u prestoničkim restoranima kako sami ili u društvu prijatelja provode vreme. Da su vrlo zaljubljeni, jasno je svima koji ih sretnu, jer ni javno ne kriju strasti, te se mogu videti i kako pred svima razmenjuju nežnosti - pričao je izvor ranije za Blic.

 

Milica je najviše poznata javnosti po tome što se takmičila u jednom muzičkom šouu, a iako tu nije ostvarila neki zapaženiji uspeh, nastavila je da se bavi pevanjem, te često nastupa po klubovima i kafanama, naročito prestoničkim.

 

Poslednja objava na društvenim mrežama

Inače, Milica Ristić aktivna je na društvenim mrežama, naročito na Instagramu, gde neretko objavljuje svoje selfije.

U poslednjoj objavi koju je postavila na Instagramu pre nego što je došlo do fizičkog obračuna, Ristićeva se pohvalila novom frizurom.

Foto: ST/V. LUKIĆ/printscreen

Milica Ristić i Nikola Rađen

- Milica je takođe diplomirani ekonomista, ali se bavi pevanjem. Najviše je nastupala po beogradskim klubovima i restoranima. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, te im je do sad ljubav cvetala. Ona je samo nekoliko godina mlađa od Nikole, a planirali su i venčanje - navodi izvor.

 

Podsetimo, Nikola je s pevačicom Anom Kokić bio u braku deset godina, iz kojeg imaju dve ćerke Ninu i Teu. Javno su objavili da se rastaju početkom 2019. godine, a u julu te godine i zakonski su okončali brak.

 

Svojevremeno se spekulisalo je da je razlog okončanja braka bila preljuba, međutim, Nikola i Ana su u zajedničkom saopštenju to demantovali, te su istakli da su u dobrim odnosima.

 

- Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke - pisalo je u saopštenju koje su Ana i Nikola dali nakon razvoda.

 

Starateljstvo nad ćerkama pripalo je Ani, s čim se bivši vaterpolista složio. Rađen i Kokićeva su nakon rastanka ostali u dobrim odnosima upravo zbog naslednica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading