MATEJEV OTAC OGORČEN NA NEISTINE: Moj sin nikada u životu nije nestajao ranije

Autor:

Hronika

07.02.2022

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Periš, otac Splićanina Mateja Periša, nestalog dan pred Novu godinu kaže da pokušava da ignoriše glasine, ali da ga na svu njegovu muku, strašno uznemire neistine na poralima i drugim medijima koje mu saopšte ili drugi mediji ili prijatelji i porodica.

MATEJEV OTAC OGORČEN NA NEISTINE: Moj sin nikada u životu nije nestajao ranije

Foto: Printskrin: Youtube/ Radio-televizija Vojvodine

Poslednja u nizu, je kaže, vest da je njegov sin i ranije nestajao, odnosno da ga satima nije bilo na vidiku najbližih i prijatelja.

- Nikada Matej nije nestajao i to su totalne neistine. Sramno je i bezočno lagati o tome. Moj sin je uvek vodio aktivan društveni život i to kad je odlazio iz kafića je jedna stvar, a druga  da po čitav dan niko ne bi znao gde je. Ovo su zlonamerne insinuacije - ističe Periš.

Iako decidno nikada nije rekao da njegov sin  kobne noci nije konzumirao psihoaktivne supstance , međunarodni vaterpolo sudija opet tvrdi da nije ništa nenormalno video na snimcima sina, a što bi ukazivalo da je bio drogiran.

- Trčao je kao da želi negde brzo da stigne i normalno je zaustavio taksi i uljudno pitao za uslugu. Ništa čudno ja tu nisam video. Opet kažem da policija i tužilaštvo  istrazuju šta se dešavalo pre nesreće, a pravi odgovor je u rukama onih koje je poslednje video pre nestanka moj sin Matej - zaključuje Periš za Republiku.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading