Anđelo ima novu devojku!

Autor:

Zadruga

21.08.2018

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković samo dve nedelje nakon raskida sa Teodorom Džehverović uslikan je sa novom izabranicom, koju je, po svemu sudeći, odlučio da ne krije od očiju javnosti.

RepublikaFoto: Republika
Anđelo Ranković

Paparaco Rijalitija uhvatio je bivšeg zadrugara i njegovu novu devojku na romantičnoj večeri u jednom popularnom beogradskom restoranu kako vidno raspoloženi ćaskaju uz piće i muziku. Prvi je u baštu lokala stigao Anđelo i smestio se u skriveni deo lokala, a nekoliko trenutaka kasnije pridružila mu se i zgodna crnka.

- Ranković nije skidao osmeh sa lica otkako se sastao sa novom izabranicom, a tokom večeri su razgovarali i smejali se. Anđelo se nije ustručavao ni da je nežno dodiruje po ruci, očito ne očekujući da paparaco vreba iza ugla. Većina gostiju bila je zatečena prizorom koji vidi, ali se Anđelo nije preterano obazirao na atmosferu u bašti, pa bi se moglo reći da je upravo tim stavom prisutnima stavio do znanja da ne namerava da krije da je uplovio u novu vezu samo nekoliko dana nakon što je prekinuo ljubavnu romansu sa Teodorom - rekao je izvor sa lica mesta.

U trenutku kada su oboje spazili našeg foto-reportera, Anđelo se očito uspaničio pošto je shvatio da javnost i neće tako oduševljeno prihvatiti činjenicu da je Teodoru zamenio očas posla, pa je skočio, dok se devojka sa kojom je sedeo skrivala.

Anđelo: Zašto nas slikate!? Napravićete problem devojci!

- Zašto nas slikate, napravićete problem devojci! Ja sam svakog dana u novinama. Ne želim da još i ona ispašta zbog mene - rekao je Ranković.

Tek nakon što je video da je reporter napustio ugostiteljski objekat, Ranković je nastavio nasmejano da ćaska sa atraktivnom crnkom, a sve vreme su se opuštali uz muziku i piće. U restoranu su proveli više od dva sata, nakon čega su zajedno napustili lokal i otišli u nepoznatom pravcu.

Podsetimo, Anđelo i Teodora raskinuli su početkom avgusta posle skoro deset meseci veze. Najjača rijaliti-veza, a po mnogima i ljubav, prekinuta je naglo, ali ne i neočekivano. Potvrdu o raskidu objavila je trećeplasirana zadrugarka, koja je na svom Instagram profilu obelodanila da ona i maneken nisu više zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
kiki

21.08.2018 15:52

Cak i da je ovo istina,sta da radi covek,teodora je otisla na Bali sa menadjerkom da se provede,a svi iz licnog iskustva znamo da kad odes negde daleko od javnosti,jednostavno zelis da probas sve,bukvalno SVE,seks u ogromnim kolicinama i sve ostalo! To je jednostavno neizbezno,zato ju je menadjerka i odvela daleko!

Odgovori 10 54
Marija

21.08.2018 20:42

Da je hteo intimu, ne bi dosao u poznati kafic da ga novinari slikaju nego je ovo namerno uradio u inat Teodori a posle 2 dana se kaje i ostavlja joj poruke "Sorry" na ig. Glupan nezreli, samo ce sada jos vise da pati jer inat je rdjava rabota koja ti se olupa o glavu kao bumerang. By the way, ova sarena jaknica mu stoji kao piletu s..e, gle "muskarcine". Mora da mu outfit bira ujkica!

Odgovori 51 4
makovrzic

21.08.2018 21:12

Ne nego ce da ceka na princezu iz Kacareva koja ga voza, provodi se po Baliju i slepo slusa menadzerku?

Odgovori 15 47
Mane

22.08.2018 08:36

Steta sto su dopustili da im drugi rasture vezu i ljubav, kajace se jednoga dana sto nisu slusali sebe i drzali se zajedno.

Odgovori 44 2