JANJUŠ PREKINUO PROGRAM U ELITI! Saopštio svima ISTINU o psu Vesni, svima potekle suze UŽIVO!

Autor:

Zadruga

23.04.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš hitno prekinuo program u Eliti!

JANJUŠ PREKINUO PROGRAM U ELITI! Saopštio svima ISTINU o psu Vesni, svima potekle suze UŽIVO!

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš, bivši košarkaš i aktuelni učesnik rijalitija "Elita", nedavno je dobio psa od svog cimera Uroša Stanića kao gest podrške nakon tragičnog gubitka brata Mihajla. Psić rase džek rasel, nazvan Vesna, brzo je osvojio Janjuša, a on se od tada svakodnevno brine o malenoj kuci. Međutim, poslednjih dana, Vesna je bolesna i bivši košarkaš se trudi da joj pruži svu potrebnu negu, donoseći joj lekove i provodeći vreme uz nju.

Janjuš je sada uživo u programu otkrio da se Vesni stanje pobošljalo i da je krenula sa redovnom stolicom, pa je upozorio takmičare da joj ne daju hranu, jer je i dalje na posmatranju.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Janjušević Janjuš

 

- Molim vas, nemojte davati Vesni ništa da jede, znam da nije trenutak, ali niko ništa ne sme da da da jede, pošto ste vi tu, ništa ne sme! Upravo je imala stolicu! Idem da pokupim, sad mogu da odahnem napokon - ispričao je Janjuš, a mnogim takmičarima je bilo drago što su čuli ove vesti, te su im potekle suze radosnice.

- Vesna je bolesna, ne ustaje i ne jede, Janjuš joj daje lekiće i pored nje je stalno... Hajde, Vesna, budi bolje, ti si broj jedan tamo, srećice mala - stoji u objavi koja je osvanula na pomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković se igra sa psom Vesnom

 

Podsećanja radi, starleta Aneli Ahmić je nedavno uživo u programu istakla da se pas razboleo i zamolila produkciju da reaguje, što su oni odmah i uradili. Vesni je po hitnom postupku pružena veterinarska pomoć, a po svemu sudeći, njeno zdravstveno stanje ide nabolje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading