"PAKAO UŽIVO" Nema veće KAZNE u Eliti, Đedoviću konačno PREKIPELO!

Autor:

Zadruga

23.04.2024

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović ocrnio cimere uživo u programu!

"PAKAO UŽIVO" Nema veće KAZNE u Eliti, Đedoviću konačno PREKIPELO!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović

Takmičari "Elite" juče su birali najneuljudinije osobe u Beloj kući, a Marko Đedović je svoje cimere ocrnio za sva vremena. Kako je istakao, sramota ga je što uopšte provodi vreme sa njima.

- Sramota me je što provodim vreme sa vama. Sramota me samog sebe. Ovo je pakao uživo. Mislim o vama sve najgore, vama većih kazni od vas samih nema. Otišlo je sve u p*čku materinu. Neuljudna je kad Slađa ne obuče gaće, Milica kad se ne našminka i Bebica... - rekao je Đedović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović ocrnio cimere

Inače, Đedović je nedavno dobio Miljanu Kulić na sudu. Naime, nakon incidenta koji se dogodio u trećoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", kada ga je bubicom udarila u glavu, Đedović je pokrenuo krivični postupak protiv nje, a sud je Kulićevoj dodelio lečenje.

Naime, sud je presudio u korist Marka Đedovića, a on je obelodanio detalje spora.

- Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja - rekao je Marko Đedović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Đedović je dobio Miljanu na sudu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading