ZAR OVO DA GLEDAJU POSLE MIHAILOVOG SAMOUBISTVA?! Janjuš zakukao na sav glas, strahuje za porodicu!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš ne želi da dozvoli da njegova porodica gleda šta mu se dešava u Eliti.

ZAR OVO DA GLEDAJU POSLE MIHAILOVOG SAMOUBISTVA?! Janjuš zakukao na sav glas, strahuje za porodicu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć su se u Eliti održale još jedne nominacije, gde su ukućani birali između Jovane Cvijanović i Marka Janjuševića Janjuša, a prva na redu da komentariše bila je Aneli Ahmić, Janjuševa bivša devojka, sa kojom je sada na ratnoj nozi:

- 'Oćeš da govorim istinu Janjuše ili da lažem? Nećeš biti zanimljiv i nećeš me zbuniti. Ti si jedan veliki lažov i manipulator. Spominjao si ljudima se*s koji smo imali u toku Ramazana. Manipulisao si me i emotivno iskorišćavao  - rekla je Aneli.

Janjuš je za vreme reklama bio na pauzi u dvorištu, gde je cimerima objasnio koliko ga brine činjenica da ga njegova majka gleda, dok se nervira zbog ove situacije, iako je njegova porodica doživela nezapamćenu tragediju, kada mu je mlađi brat izvršio samoubistvo:

 

- Da se ja nerviram zbog ovoga? Da me majka gleda, kako mi je loše i da se nervira. Je l' ti slušaš ovo - rekao je Janjuš.

- Mene zanima kako ti nateraš ženu da ima se*s - upitao je Terza.

- Ovo je ludilo života. Ja treba da se nerviram, majka me gleda. Ovo je sviranje k*rcu - rekao je Janjuš.

- Ma, ne treba da se nerviraš - Terza je rekao.

- Mogu samo da mi p*puše. Ne mogu mi ništa. Ja sam najiskrenija osoba u ovom odnosu. Zato me boli k*rac. Šta folirant, emotivni manipulator? Da ja budem u lošem stanju zbog ovih ljudi? Svaki dan ću biti ovakav, veruj mi. Je'l si video ti onu predstavu? Šta misliš, kako je meni kad me gledaju i ne mogu da veruje. Šta je ovo, ljudi moji? Je'l ti misliš da sam ja lud? Ako jesam, reci mi, neću zameriti - rekao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

21.04.2024 16:54

On sve dublje tone Sad je samo Aneli kriva Dva olosa i foliranti Sad se setio da ga majka gleda Bruka i sramota