BOJANA PATOSIRALA UROŠA STANIĆA! Oborila ga na pod, on ZAPOMAŽE iz sveg glasa! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi haos na imanju u Šimanovcima!

BOJANA PATOSIRALA UROŠA STANIĆA! Oborila ga na pod, on ZAPOMAŽE iz sveg glasa! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Učesnik popularnog rijaliti šou programa "Elite", Uroš Stanić, postao je meta maltretiranja od strane svojih cimera, a najnoviji snimak koji je procurio na društvenim mrežama prikazuje incident u kojem su ga Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo napale u dvorištu, dok je bio na ljuljašci.

Sukob između Stanića, Šparavalo i Pavlovićeve započeo je verbalno, da bi ubrzo eskalirao u žestoki obračun, što je rezultiralo time da je Stanić završio na podu. Snimak ovog incidenta šokirao je javnost, a pljuštale su uvrede sa svih strana, ostavljajući gledaoce da se pitaju zbog čega je došlo do ovakve kulminacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Podsećanja radi, prethodnog dana došlo je do žestokog sukoba između Uroša Stanića i Maje Marinković, koja mu je kao ovonedelji vođa dodelila mali budžet.

Uroš Stanić, mali budžet. Otkriće rijalitija, ti si neko ko je rođen za Holivud. Jako si interesantan, možeš dosta toga da pokažeš bez provociranja drugih ljudi. To nije lepo. Nemaš meru ni u čemu. Tvoje provociranje prelazi svaku moguću granicu. Mislim da nisi ničiji prijatelj. Pljunuo si Janjuša u lice. Ne možeš da opereš svoje gluposti tuđim. Sladiš se kad su ljudi nesrećni. Imaš tu neku pokvarenu crtu u sebi. Ja tebe gotivim, ali mislim da si zao. Spreman si da radiš sve za rijaliti - obrazložila je Marinkovićeva.

U početku si kopirala Anu Korać, Aleksandru Subotić. Pokušavaš da budeš Desanka Maksimović po izlaganju, ali nemaš ti taj vokabular. Ti si pokazala da nikom ne umeš da budeš prijatelj. Drugarici iz srednje škole si uspela da rastaviš brak. Ja ne provociram, samo se branim. Smatram da nisam zlo, za tebe to smatram. Svašta si radila ljudima ovde. Za tebe sam anđeo. Treba da ideš u manastir, jer glumiš presvetu Maju. Poltroni ti se uvlače u d*pe, ja te se ne plašim - odgovorio joj je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading