BEBICA ZAROBIO MILJANU U KUPATILU: Jezive scene u Eliti, uhvatila ga za GUŠU kako bi se izbavila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

16.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karambol ne prestaje između bivših ljubavi!

BEBICA ZAROBIO MILJANU U KUPATILU: Jezive scene u Eliti, uhvatila ga za GUŠU kako bi se izbavila! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica nastavio je da prati Miljanu Kulić u stopu i da sve vreme pokušava da joj oduzme flašicu sa vodom i kafom. Ona ga je u više navrata, kako bi se odbranila, polila sokom i vodom, međutim, on nije prestajao. Kulićeva je odlučila da se okupa, te je krenula ka hotelu, a Bebica je krenuo za njom, te ju je neprestano provocirao u hodu.

Tokom rasprave koja nije prestala ni kada su pripadnici obezbeđenja doleteli kako bi sprečili karambol, pale su žestoke reči i uvrede. U jednom momentu, Macanović je zarobio Miljanu u toaletu, gde su nastavili polivanje, a obezbeđenje je između njih napravilo živi zid.

Inače, kako je kamera uhvatila, Kulićeva je u jednom momentu dohvatila Bebicu za vrat, te pokušala da ga odgurne od sebe, kako bi se izbavila i napustila prostoriju.

- Stanislave, molim te, zaštiti me, ovo je pshopata, maltretira me već dve godine! Majo, molim te, izbaci ga iz hotela - kukala je Kulićeva na sav glas, dok je Macanović nastavio po svom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Bebica napravili haos Elita 7 Zadruga

Podsećanja radi, u rijalitiju "Elita" nastao je pravi karambol kada je Miljana Kulić nastavila okršaj sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a potom se sukob proširio i na Teodoru Delić. Naime, Kulićeva je reagovala na provokacije i potezala se sa Bebicom, što je izazvalo dodatnu tenziju među učesnicima.

Kako se sukob dalje rasplamsavao, Miljana je odlučila da preduzme akciju i krenula je ka Delićevoj, ali je usledio neočekivan potez. Naime, kontroverzna Nišlijka je polila svoju ljutu suparnicu, ali Macanović je nastavio sa provokacijama i približavao se Kulićevoj, što je dodatno uzburkalo situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading