OTKRIVEN KAČAVENDIN TAJNI PLAN: Ovo je odlučila kad je IZAŠLA iz Elite, uskoro će doći do NEZAPAMĆENOG SKANDALA!

Autor:

Zadruga

13.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović otkrio šta Milena Kačavenda sprema cimerima!

OTKRIVEN KAČAVENDIN TAJNI PLAN: Ovo je odlučila kad je IZAŠLA iz Elite, uskoro će doći do NEZAPAMĆENOG SKANDALA!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Veliki šef organizovao je novu anketu u "Eliti". Takmičari rijalitija biraju osobe koje su najsamokritičnije, a tokom svog glasanja, Marko Đedović otkrio je da se Milena Kačavenda razočarala u mnoge učesnike kad je izašla iz Bele kuće zbog sahrane svoje majke. Kako je Đedović ispričao, Milena će uskoro krenuti da "pljuje" po određenim osobama.

- Ima mnogo samokritičnih osoba ovde, ali većinom ćute. Prvo je Milena Kačavenda kad se vratila, sedela je ovde i rekla je da je malo pljuvala koliko je trebalo neke ljude i to jedva čekam. Druga osoba je Anđelo, on ume da pretera, ali dok je kritikovao sebe i upadao je u bedak u prethodnim sezonama. I treća osoba je Matora za koju ćemo videti da li je nešto urodilo plodom - rekao je Đedović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović otkrio da će Kačavenda uskoro krenuti da "rešeta"

Inače, Milena se vratila pre tri dana u rijaliti. Cimeri nisu očekivali da će se tako brzo vratiti u rijaliti, dok je publika primetila nešto drugo.

Naime, mnogi korisnici društvenih mreža zaključili su da Milena ima veće usne nego kad je izašla iz "Elite", pa su se tako pojavili navodi da ih je napumpala. Odmah su usledili hejt komentari.

"Da li je ova radila usta? SAD!!! O, moj Bože", "Popravila botoks", Koga ova laže, nije ništa gledala, a bila osam dana napolju? Ma važi, eto mi smo svi glupi", "Nije gledala joj, a sve zna šta se dešava", "Mogla je da ispoštuje crninu barem 40 dana, bila joj je majka", "Koja zmija", "Vratila se radio Mileva puna informacija", "BItno da je pumpala usta, Bože sačuvaj", samo su neki od komentara ispod raznih objava na društvenim mrežama.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

Kačavendu prozivaju da je napumpala usne

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
JA

13.04.2024 15:46

Niti je zena uvecavala usne niti je stavljala botoks. Sada kada nema olovku kojom naglasava usne,vidi se da su iste kakve su i bile , a celo joj se bora kada prica, odnosno kada podigne obrve… Prema tome hejteri malo ste se zaigrali u svojoj mrznji prema njoj !

Kumica

13.04.2024 16:17

Jedva čekamo da gospodjetina, sa uličnim vokabularom, pljucka što jače.