KAČAVENDA I MATORA OGOVARALE ŠA! Evo šta misle njegovoj vezi s Mionom! Velika istina isplivala na videlo!

Autor:

Zadruga

11.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je sebi utuvio neke stvari u glavu i strašno je što ne vidi da Miona to samo koristi, pričala je Milena.

KAČAVENDA I MATORA OGOVARALE ŠA! Evo šta misle njegovoj vezi s Mionom! Velika istina isplivala na videlo!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Jovana Tomić Matora i njena cimerka Milena Kačavenda, osamile su se u dvorištu, pa su komentarisale odnos Nenada Aleksića Ša i njegove devojke Mione Jovanović.

Naime, njima je bilo fascinantno to koliko je Ša tvrdoglav, da čak ni ne primećuje da Miona neke stvari radi namerno kako bi ga još više dovodila do tačke pucanja. 

 - On je sebi utuvio neke stvari u glavu i strašno je što ne vidi da Miona to samo koristi. Oni su super zajedno, ali ovo je do te mere u poslednje vreme postalo toksično, da je to strašno, Mučno je gledati ih kako se samo svađaju i raspravljaju po ceo dan - rekla je Jovana, a Kačavenda se nadovezala:

Foto: RTV PINK printscreen

Milena Kačavenda i Matora

 

Nek skače, sad će da bude zabava za program, kad bi znao da iskulira. On to ne ume, krene da drami i onda se ona još više upali na sve te stvari. Ne mogu da shvatim da muškarac njegovih godina sebi dozvoljava neke stvari. On kao da nikad u životu nije bio u vezi, pa se ovako ponaša. Čovek je napolju imao valjda neki brak, šta se njemu u glavi sada u međuvremenu desilo, to samo možemo da pretpostavimo. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Inače, nešto ranije je Ša napravio haos u Beloj kući, te su zbog svađe Mione Jovanović morali su da reaguju i pripadnici obezbeđenja. Naime, reper je istakao da je završio sa njom, ukoliko ode na Rajsko ostrvu sa Stanislavom Krofakom.

- Ako ode, ćao, kraj, da je ne vidim! - urlao je reper.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading