VRELE FOTKE VODITELJKE ELITE: Grudi pršte iz kožnog korseta, prizor OPASAN PO ZDRAVLJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šošpić ponovo zapalila društvene mreže!

VRELE FOTKE VODITELJKE ELITE: Grudi pršte iz kožnog korseta, prizor OPASAN PO ZDRAVLJE! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Šopić

Poznata voditeljka rijalitija "Elita" Ivana Šopić ponovo je privukla pažnju svojih pratioca na društvenim mrežama objavom provokativnih fotografija iz izlaska. Na ovim fotografijama, Ivanine grudi su došle do izražaja, što je izazvalo lavinu komentara ispod objave. Ljudi su se oduševljavali njenim izgledom, a neki su čak nazvali korset koji nosi "korsetom iz snova".

Ivana Šopić je poznata po svojoj samouverenosti i hrabrosti da se istakne u javnosti, a njene fotografije iz izlaska samo su potvrdile njen status ikone stila i lepote.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Šopić (@sopicka_)

 

Komentari ispod Ivanine objave svedoče o tome koliko je njen izgled privukao pažnju. Mnogi su je opisali kao "prezgodnu lepticu" ili "lepoticu ko lutka", dok su drugi jednostavno ostali bez reči pred njenim izgledom, a ovakve reakcije su već postale uobičajne kad je reč o atraktivnoj voditeljki.

Ivana Šopić je još jednom pokazala da zna kako da privuče pažnju javnosti i ostavi snažan utisak svojim izgledom i pojavom. Njen talenat i harizma, upotpunjeni izuzetnim stajlingom, čine je istinskom ikonom savremene televizije.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Šopić voditeljka "Elita"

Ivana Šopić, rođena 1992. godine, stekla je popularnost 2019. godine kada je postala deo rijaliti programa. Nakon toga, ostvarila je uspešnu karijeru kao voditeljka istog programa. Njen talenat i harizma obeležili su njen put ka uspehu, a njen izgled i stil su takođe postali predmet divljenja i pažnje javnosti. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading