VELIKA LAŽ MIONE JOVANOVIĆ! Priznala da je i sa OVIM FRAJEROM iz Zadruge bila na piću, na spisku nije samo Mensur!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović priznala sa kojim frajerom pored Mensura Ajdarpašića bila na piću!

VELIKA LAŽ MIONE JOVANOVIĆ! Priznala da je i sa OVIM FRAJEROM iz Zadruge bila na piću, na spisku nije samo Mensur!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U današnjoj emisiji "Debata", Miona Jovanović iznenadila je gledaoce otkrićem da nije bila iskrena u vezi sa svojim susretima van rijalitija. Naime, pored bivšeg zadrugara Mensura Ajdarpašića, Miona je priznala da se susrela i sa Nikolom Orozovićem, što je izazvalo veliko iznenađenje s obzirom na njene prethodne tvrdnje da je bila samo sa Mensurom na piću.

Ovo priznanje je šokiralo mnoge, jer je Miona javno tvrdila da je bila iskrena u vezi sa svojim vanrijalitijskim susretima. Očigledno je da je situacija mnogo složenija nego što se prvobitno činilo, a gledaoci su ostali zatečeni ovim neočekivanim otkrićem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

- Sa Nikolom Orozovićem sam se nekoliko puta čula i pila piće - priznala je Miona.  


Nakon ovog otkrića, društvene mreže su bukvalno eksplodirale komentarima o Mioninom ponašanju i iskrenosti. Mnogi su izrazili razočaranje i nezadovoljstvo, ističući da je Miona izgubila poverenje javnosti svojim neiskrenim izjavama.

Ovo nije prvi put da je Miona u centru pažnje zbog kontroverzi. Njeno učešće u rijalitiju "Zadruga" donelo joj je veliku popularnost, ali i izazvalo brojne polemike zbog njenog ponašanja i izjava. Ovo novo otkriće samo dodatno doprinosi njenoj reputaciji kontroverzne ličnosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 


Nakon ovog iznenađujućeg otkrića, ostaje da vidimo kako će se situacija dalje odvijati. Da li će Miona Jovanović uspeti da povrati poverenje javnosti i objasni svoje postupke, ili će se kontroverze nastaviti, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno - ova tema će i dalje biti predmet brojnih rasprava i interesovanja javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
djole

09.04.2024 20:07

Iskrena Miona. Isplivace jos neko

lol

09.04.2024 22:26

Sa 19 pricala Tomovicu da je imala nekoga sa strane dok je imala momka, kakva opajdara klasicna sponzorusa