SKANDAL! Miona UHVAĆENA na delu zbog AFERE sa Mensurom, Ša saznao šta se desilo u NOĆI kada su se videli, OVAJ detalj ga je IZBEZUMIO!

Autor:

Zadruga

09.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović progovila o druženju sa Mensurom Ajdarpašićem.

SKANDAL! Miona UHVAĆENA na delu zbog AFERE sa Mensurom, Ša saznao šta se desilo u NOĆI kada su se videli, OVAJ detalj ga je IZBEZUMIO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

U toku je u Beloj kući debata, a takmičari ,,Elite" vode polemiku izdaja partnera. Miona Jovanović ušla je u raspravu sa Markom Đedovićem, zbog Mensura Ajdarpašića. Poznato je da je Mensur, po rečima Miona, zvao pevačicu u apartman pre Elite, o čemu su ranije pričali. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Marko Đedović

 

- Meni je Mensur bio drugar... Ja sam se družila i sa Minom, i sa Mensurom, bili smo zajedno u budžetu, i Mensur, i Mina, i ja. U izolaciji sa Mensurom, i kada sam izašla, čula sam se sa njim - rekla je Miona.

- Mensur i ti ste hteli dve različite stvari. Mensur nije neko ko će biti drugarica... Nije taj tip da će birati sa tobom torbe, šta si tražila sa njim na piću? Htela si da se družiš sa Mensurom? - upitao je Đedović. 

- On mene nije muvao, jeste prvih nedelju dana. To je bilo gotovo, ništa od toga, počeli smo da se družimo... Kakva veza, nisam htela sa Mensurom vezu. Šta ljudima nije jasno?! Evo, Lakić i ja, kao nešto u početku bila, da je bila situacija da ti je tu žena i da se družimo, ostatak rijalitija, kao družimo se, nisi mi davao te signale... Posle toga, mene Mensur nije muvao - pravdala se Miona. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

- Kad ti drug predloži s*ks, normalno je da se šokiraš. Mensur nije polu gej, ili gej da ide sa tobom na piće - poručio je Đedović. 

- Ja sam sa njim imala top komunikaciju, gde si drugarice i one fore iz Zadruge. Mi smo otišli najnormalnije na piće, rekao je da je u Beogradu, otišli smo da se vidimo, posle toga sam išla da radim. Sa namerom da popijemo piće sam otišla. On je hteo, pitao je mene, gde ćemo, tamo, ovamo... Ja sam naručila sebi kafu, on je uzeo vino, čašu... Ja nisam htela. Ja sam otišla najnormalnije da popijem kafu i da odem da radim. Iz rijalitija ni sa kim nisam išla na kafu, ali imam dosta drugara - pričala je Miona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading