MENSUR SEČE KAO SABLJA: Shvatio šta se dešava sa Mionom i Ša, pa izneo SUD - zbog ovoga će sve GORETI!

Autor:

Zadruga

27.03.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ajdarpašić razvezao jezik o glavnoj temi "Elite"!

MENSUR SEČE KAO SABLJA: Shvatio šta se dešava sa Mionom i Ša, pa izneo SUD - zbog ovoga će sve GORETI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, ATA Images

Ulazak Stanislava Krofaka Pantere potpuno je poremetio njegovu bivšu devojku Mionu Jovanović i njen odnos sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Njihov odnos sada je prokomentarisao bivši takmičar "Elite" Mensur Ajdarpašić, koji je nedavno napustio rijaliti, te je imao priliku da sve vidi i sa druge strane ekrana.

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur otkrio šta misli o Mioni i Ša

- Veoma skandalozna veza i skandalozan odnos, jako toksičan, štetan, u potpunom su haosu. Ne znaju gde biju, dosta ih je poremetio Stanislavov ulazak, meni se čini, sve navodi na stranu da je pametnije bilo da je ostala sa Stanislavom. Mislim da se kaje, tako deluje iz njenih izlaganja. Ukoliko bi Stanislav dozvolio, došlo bi do pomirenja, nažalost. U jednom trenutku će sigurno doći do razgovora, namestiće se situacija, da li bi trebalo ili ne, nije na meni, ali verujem da će morati. Ne sumnjam da će organizovati da obave razgovor, jer sigurno ima nešto na duši što bi rekli jedno drugome - istakao je Mensur, a onda se osvrnuo na Stanislavovo učešće:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona i Ša

- On kaže da mu se dopada Maja, a on je sličan Mioni. Kakva je ona, takav je i on, oni pokazuju ljubav na neki umeren način, u smislu, doziraju očigledno ili kontrolišu svoje emocije ili im se nije desila prava ljubav. Kada ne znaš zašto nekoga voliš i ne možeš da se odvojiš, to su prave ljubavi. Ne deluje mi da je lud za njom, zašto je ušao ako ga ne zanima?! Mislim da je ušao da ispadne faca, kulira u ćošku, kad ga pita nešto odgovori, ne verujem da bi oprostio prevaru - istakao je Mensur za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
vuk

27.03.2024 11:47

a sto ne bi usao da zaradi lovu, zasto si ti usao prvi put a ni po cemu nisi bio bitan za sou ovaj bar ima razlog zasto je prihvatio poziv i sto ne bi covek uzeo lovu ionako je bio tema rialitija i medija pa sto da to i ne naplati.

Da nije tužno bilo bi 😂

27.03.2024 13:11

Ovaj naš'o nekom da pametuje o ljubavnim vezama u rijalitima.

Da nije tužno bilo bi 😂

27.03.2024 13:11

Ovaj naš'o nekom da pametuje o ljubavnim vezama u rijalitima.