NA SPISAK MIONINIH ZADRUGARA DODAJE SE I ZVEZDAN?! Slavnić razvezao jezik, ovim dokazima je drži u šaci!

Autor:

Zadruga

07.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić bacio je u rebus priznanjem o Mioni Jovanović.

NA SPISAK MIONINIH ZADRUGARA DODAJE SE I ZVEZDAN?! Slavnić razvezao jezik, ovim dokazima je drži u šaci!

Foto: TV Pink/printscreen

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić oglasio se za domaći medij i dao svoj sud o gorućim temama iz rijalitija "Elita". On je prvo progovorio o vezi Miona Jovanović i Nenada Aleksića Ša, kao i o burnim svađama koje imaju. 

Kako je sam objasnio, Mionu ne doživljava fatalnom, a drugačije ju je doživeo na društvenim mrežama u odnosu na njeno ponašanje u rijalitiju. Kako je spomenuo društvene mreže, mnogi su posumnjali da je Zvezdan kontaktirao putem istih sa Mionom. Zaključio je da jeste bila vesela tokom veze sa Stanislavom Krofakom Panterom, koji sada boravi u rijalitiju, a uplovio je u romansu sa Majom Marinković:

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Kad je vidim onako... Ne odaje mi utisak fatalne žene. Ona je pevačica? Vidim po onim snimcima da je bila vesela sa Stanislavom, pevala je, bilo sve lepo... To sam video - otkrio je Zvezdan, pa se osvrnuo na Maju Marinković.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zvezdan Slavnić, Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Maki... Šta da kažem? Deluje mi jako simpatično, kao što je Janjuš pre neki dan rekao - jako su simpatični. Stanislav će od boksera srednje kategorije postati pero kategorija (smeh). Deluje mi da je Stanislav skroz okej lik, a Maki to zna da nanjuši šta treba i kako treba... Mislim da će Stanislav negde pogrešiti i da će Maki da se iznervira puno, to mi je sigurica. Sada će oči biti uprte u to što radi, skener će se podići na veći nivo, moraće da pazi šta radi. Iako je bio MMA borac i verovatno je vešt, džaba mu, moraće da pripazi - zaključio je Zvezdan za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

07.04.2024 14:49

ZVEZDANE, SVAKA TEBI ČAST NA PROCENI MIONE JOVANOVIĆ, PUNE KOMPLEKSA, ZLE, PEVAČICE U POKUŠAJU...STANISLAV JE ZA NJU BIO VRH...KOJI JE ISPUSTILA ZAUVEK...A IDE KA DNU SA ŠA ILI BEZ NJEGA...

Smislov

07.04.2024 16:07

A jel mogu nih trojica da qaraju Mionu? To je dobro za show a ona postaje top gun peach reality showova......