TAKI PREDSTAVIO NOVU DEVOJKU: Maju čeka neviđeno iznenađenje, nju će zateći kod kuće?!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković se pohvalio novom devojkom, Maja ni ne sluti šta joj otac radi u spoljnom svetu.

TAKI PREDSTAVIO NOVU DEVOJKU: Maju čeka neviđeno iznenađenje, nju će zateći kod kuće?!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Aktuelna učesnica "Elite", Maja Marinković pre nekoliko dana uplovila je u ljubavnu vezu sa Stanislavom Krofakom, hrvatskim MMA borcem, koji je inače, podsetimo, bivši dečko Mione Jovanović, takođe, aktuelne učesnice "Elite".

Taki godinama unazad uživa popularnost i intresovanje medija za njegovim životom, s obzirom na to da je, kako je govorio ranije, slobodan čovek. No, međutim, Takijeve fotografije na instagramu govore suprotno.

Taki je objavio video snimak iz automobila kako se drži za ruke sa izvesnom damom, te su tako krenula nagađanja da je Taki sada zauzet, odnosno da je našao devojku.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Taki Marinković

 

Podsećamo, Taki se nedavno oglasio, pa prokomentarisao Majinu vezu sa Stanislavom i otkrio kako on gleda na taj odnos:

- Hvala Bogu, pa je konačno našla nekog, prvog kom neće ona morati da plaća piće! Znam da je ušla tamo sama, da je želela da ostane sama, ali dobro, dešava se, ipak je to zatvoren prostor, ali ja je podržavam, podržavam izbor moje ćerke. Stanislav je divan dečko, fin, kulturan, pristojan, nemam šta loše da kažem o njemu, podržavam Maju i njega. On je nov u svemu ovome, super se snalazi. Ipak, i on je pre toga gledao rijaliti, ali nadam se da se iskreno zaljubio u moju ćerku. Neću preterano da pričam i trčim pred rudu, pa da bude drugačije, ali videćemo. Za sada stvarno nemam šta loše da kažem o njemu, super je dečko, skroz na mestu, pristojan, kulturan… A s kakvim je sve Maja ološima bila, Stanislav je premija - poručio je Taki za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Blago nišćima duhom...

06.04.2024 17:14

Stvarno je neodoljiv, kao i kćer mu. Produhovljeni, šarmantni, obrazovani...

Veronika Star

07.04.2024 06:57

@Blago nišćima duhom... - A "najproduhovljeni"mu je novcanik. Pitam se odakle toliko love ovakvim blejacima?

Bolest

06.04.2024 21:14

Mučenik, jel moguće da nema baš nikoga od normalnih ljudi da mu kaže da je svima sprdnja i on i njegova bezvredna cerka dezurna krevet rialiti recka, totalno zastranili oboje