VODITELJKA ELITE VEČERAS UNOSI KLJUČNU INFORMACIJU: Jednom učesniku će se zbog ovih vesti slošiti!

Autor:

Zadruga

06.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Šopić će večeras učesnicima Elite saopštiti važnu informaciju.

VODITELJKA ELITE VEČERAS UNOSI KLJUČNU INFORMACIJU: Jednom učesniku će se zbog ovih vesti slošiti!

Foto: printscreen/RTVPink

Naime, kao i svakog petka, i ovog je održano vanredno nominovanje učesnika. Veliki šef je poslao ukućanima pismo, a Odabrani su momentalno odlučili kome žele da vide leđa:

- Odabrani, kao što znate, petkom je na vama važan zadatak. Odabrani ne mogu nominovati istu osobu dva puta zaredom, primetili smo da olako shvatate ovaj zadatak kao i da vaša obrazloženja nisu takva. Treba da nominujete onoga ko po vama treba da napusti "Elitu", kao i onog kom biste voleli da vidite leđa. Neophodno je da obrazložite svoju nominaciju. Počnite odmah - glasilo je pismo, koje je pročitao Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović

 

- Ja sam imala viziju koga ću da nominujem, ali kada slušam ove priče o Ivanu Marinkoviću, slažem se. Svi imaju karakter nula, morbidni su, ne staju...Imala sam najsvežiji konflikt sa Božom Džonsom, on mi je sada mala beba, laje, a ne ujeda. Bojana je napala Anitu pre neki dan, ali ja moram, meni je ipak Ivan Marinković. On mi je bez konkurencije - rekla je Marija Malivuk.

- Imam isto mišljenje kao i vi, nominujem Marinkovića. Tu je i Bojana, ona je prešla granicu, ali nema svrhe da je nominujem - rekla je Anita.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

Kada se saberu glasovi Odabranih, nominovan je Ivan Marinković. Učesnici Elite će ovu informaciju dobiti večeras, kada u Elitu bude ušla voditeljka Ivana Šopić. Najpre će ukućani birati između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka, a potom će Ivana saopštiti odluku Odabranih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading