ZA UBICE DANKE ILIĆ SMRTNA KAZNA: Bivši zadrugar opisao MONSTRUOZNE scene, traži najstrožije mere!

Autor:

Zadruga

04.04.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar se oglasio povodom smrti Danke Ilić, za ubice traži smrtnu kaznu.

ZA UBICE DANKE ILIĆ SMRTNA KAZNA: Bivši zadrugar opisao MONSTRUOZNE scene, traži najstrožije mere!

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Desetodnevna potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) završila se tragično kada je javno saopšteno da je ubijena, ostavljajući celokupnu javnost u potpunom šoku. Mnogobrojne javne ličnosti su se uključile u apel za pronalaženje male Danke, a sada se opraštaju od nje emotivnim porukama.

Bivši zadrugar, Zoki Šumadinac, oglasio se putem svog Instagram profila, pa prokomentarisao da bi bilo neophodno promeniti zakon za monstrume poput ovih koji su oduzeli život dvogodišnjoj devojčici, te da je najbolje vratiti SMRTNU KAZNU:

- Srbijo, hitno menjaj zakon. Da svi oni koji urade ovakvo zlodelo budu odmah kažnjeni. Nema šta da se sudi, uradio si takav zločin bez razmišljanja, tako će ti se i suditi. Ja sam da se uradi referendum za vraćanje smrtne kazne - napisao je Zoki Šumadinac putem svog Instagram profila, uz fotografiju male Danke.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Zoki Šumadinac o ubistvu Danke Ilić

Podsećanja radi, potraga za nestalom Dankom Ilić (2) završena je tragično. Kako je saopštio predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, jutros su uhapšene dve osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtile devojčicu, a zatim njeno telo bacile na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora, saznaje Republika. Prema informacijama ATV-a, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.

Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, međutim, do trenutka pisanja ovog teksta, telo dvogodišnje devojčice još uvek nije pronađeno, a policija intenzivno pretražuje teren.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading