JANJUŠ SE GUŠI U SUZAMA: Aneli Ahmić HITNO morala da reaguje kada ga je videla u STRAVIČNOM STANJU!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš završio u suzama!

JANJUŠ SE GUŠI U SUZAMA: Aneli Ahmić HITNO morala da reaguje kada ga je videla u STRAVIČNOM STANJU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marka Janjuševića Janjuša preplavile su emocije zbog gubitka brata koji se desio pre samo par meseci. Prilikom tog tragičnog događaja, Janjuš se osećao usamljeno i prolio je reku suza. Kada ga je ugledala Aneli Ahmić, odmah je pritrčala kako bi mu pružila utehu zagrljajem. Janjuš je kroz suze govorio:

- Jao, Bože. Bože..Bože.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janjuš Elita 7

 

 Aneli ga je zagrlila i tešila, ali bez mnogo uspeha. Podsetimo, Janjušev brat tragično je nastradao krajem prošle godine kada je izvršio samoubistvo.

Gubitak voljene osobe je jedan od najtežih izazova sa kojima se pojedinac može suočiti. Marko Janjušević Janjuš je očigledno prošao kroz tešku borbu sa svojim emotivnim bolom nakon gubitka brata. Emocije poput tuge, usamljenosti i očaja su sasvim prirodne u ovakvim situacijama, a podrška prijatelja može imati značajan uticaj na proces isceljenja.

Aneli Ahmić je pokazala veliku empatiju i razumevanje kada je pritrčala Janjušu kako bi mu pružila podršku. U trenucima duboke tuge, prisustvo prijatelja može imati umirujući efekat i pomoći u procesu suočavanja sa gubitkom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš Elita 7 Aneli Ahmić

 


Tragični gubitak Janjuševog brata podseća nas na težinu mentalnih problema i posledica samoubistva. Ovakvi događaji ostavljaju dubok emotivni trag kako na porodicu i prijatelje, tako i na zajednicu u celini. Važno je podići svest o mentalnom zdravlju i pružiti podršku onima koji se bore sa unutrašnjim demonima.

Marko Janjušević Janjuš se suočava sa teškom životnom situacijom nakon gubitka brata, ali podrška prijatelja poput Aneli Ahmić može mu pomoći da prevaziđe ovaj izazov. Važno je otvoriti dijalog o mentalnom zdravlju i pružiti podršku onima koji prolaze kroz slične teškoće.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading