"USLOVLJAVAO JE, ZATO JE MORALA DA BEŽI"! Ovo je pravi razlog raskida Mione i Stanislava! Drugarica ga raskrinkala!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona j Stanislav su se super slagali, ali su posle počele svađe koje su bile neizdržive.

"USLOVLJAVAO JE, ZATO JE MORALA DA BEŽI"! Ovo je pravi razlog raskida Mione i Stanislava! Drugarica ga raskrinkala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Miona Jovanović raskinula je pre ulaska u rijaliti sa Stanislavom Krofakom koji je sada sve bliži sa Majom Marinković, a kako je njena bivša drugarica sada otkrila, navodno je razlog rastanka to što je Stanislav Mionu prisiljavao da mu rodi dete. Naime, on je u tim trenucima dok su bili zajedno imao veliku želju da se ostvari u ulozi oca, što ona tada nikako nije želela, pa je rešila da ode jer je situacija bila nepodnošljiva.

 

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

 

- Miona j Stanislav su se super slagali, ali su posle počele svađe koje su bile neizdržive. On nije loš momak, ali ume da bude manipulator, iako to tako ne izgleda. Mionu je terao jedno vreme da mu rodi dete, i kasnije su se razišli. Znam da se žalila, nije bila devojka spremna na sve to i nije htela da je niko sili. Razumem da svi imaju svoje želje, ali roditeljstvo je ozbiljna stvar i svi moraju da pristanu na to. Ne može neko samo da insistira tek tako - priča nam devojka koja je insistirala da joj ime ne objavljujemo i dalje otkriva: 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

- On je nju maltene uslovljavao i morala je da ode. Bežala je od njega, posle je prestao to da radi kad je zapretila raskidom, ali je već bilo kasno. Oni to ne vole da pominju, smatraju da je to previše lično i uvek se navode neki drugi razlozi što su raskinuli.

Podsećamo, Miona je po ulasku u Elitu ušla u vezu sa Nenadom Aleksićem Ša, dok je Stanislav sve prisniji sa Majom Marinković, koja ne krije da joj je Krofak simpatičan. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
WOW

31.03.2024 14:19

Anonimna devojka otkriva ‘istinu’ ;) ….kao prvo,covek vec ima cerku i propao brak i sve se plasim da bi tako srljao da napravi jos jedno dete. Verujem da hoce u buducnosti,ali kada bude siguran da i druga strana hoce da zivi sa njim , a ne da gradi karijeru !!! Cista laz od strane ‘anonimne drugarice’ !

Bas

31.03.2024 14:35

Aszo bi je terao kaf on vec ima cerku.

Verona

31.03.2024 16:11

Ša uporno traži neku za potomstvo.