MIĆA SPREMA POMIRENJE MIONE I STANISLAVA: Ša pregoreo od ljubomore, nastao KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama u Eliti!

MIĆA SPREMA POMIRENJE MIONE I STANISLAVA: Ša pregoreo od ljubomore, nastao KARAMBOL!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku je još jedna uzbudljiva debata u rijaliti šou programu, a tema današnjeg sukoba je pitanje da li treba ostati u dobrim odnosima sa bivšim partnerima. Lepi Mića je odlučio da isprovocira Nenada Aleksića Ša potenciranjem da Miona Jovanović i Stanislav Krofak treba da obave razgovor, što je dovelo do oštre reakcije Ša koji je jasno izrazio svoj stav da se to nikada neće desiti.

- Ja se slažem sa Mionom, šta ima da se čestita rođendan bivšem ako je ta veza završena i ako se završilo na loš način - rekao je Ša.

- Ja bih stavio Mionu i Stanislava u izolaciju, pa da vidimo da li mu je bivša ili nije. Ti se ponašaš u vezi kao da si joj oficir, a ne dečko - rekao je Mića.

- Ti si se sad naložio, jer si dobio poklon od njihovih fanova. Ja razumem da neko ima dete i da ostane u dobrom odnosu, ali ako su bili samo u vezi i završili šta ima da komuniciraju. Mića priča da smo nas troje zajedno, on nije normalan - rekao je Ša.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Svađa Nenada Aleksića Ša i Lepog Miće

- Ja podržavam uvek ljubav, ali ljubav uvek treba da se rasčisti i da se pruži još jedan razgovor - rekao je Mića.

- Šta je sad problem, ti si podržao odnos Ša i Mione? - dodala je Kačavenda

- Da jer je priznala da ga voli, ali kažem opet da njih dvoje nisu rasčistili do kraja i da treba da se pruži još jedan razgovor - rekao je Mića.

- Ja Mićo razumem da ti želiš ponovo da spojiš nju i Stanislava ali to neće ići - vikao je Ša.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Aleksić Ša

- Moja bivša žena kad je našla novog muža ona je meni rekla za njega i ja nikada sa njim nisam pričao niti me zanima ko je on, ali zbog dece treba da znam neke stvari, ja smatram da ne treba sa Miljanom da imam neki kontakt, kad smo imali haos ja sam mislio da treba da spustim loptu sa njom i onda sam shvatio da ne treba to da radim da joj ne bih davao novu šansu - poručio je Bebica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
bolest

26.03.2024 23:21

Sha je prso definitivno svake god je sve gori, on ovu pritupavu pevaljkicu drzi na kratkom lancu ne gledaj ne smej se ne pricaj kazi ovo nemoj ono ja sam.ti decko hello lik ima 44 godine oblacenje ponasanje razmisljanje na nivou 12 prso lik prso

dušanka

27.03.2024 05:36

MIONA JE ZLO SAMA ZA SEBE...BEZ NENADA KOJI JE ISKOMPLEKSIRAN...PROMAŠEN...ISTO ZLO OD ČOVEKA...NEMA NI Č....OD ČOVEKA...OGOVARA KAO NEKA ŽENTURAČA...SMARA SA SVOJIM IDEJAMA...KAO ON JE ŽELJAN MAŽENJA...UŽAS

Ej.i

27.03.2024 18:32

@dušanka - Manijak juri decu od 20 god. Cerka moze da mu bude...zato je i izkompleksiran...nadji covece zenu privliznih godina pa neces biti iskompleksiran...i volece te bez prisile...