IVAN JE MONSTRUM KOJI MAJKU SVOG DETETA ZALIVA SMEĆEM: Nikad brutalnije reakcija, bolje da ove reči ne dođu do Elite!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vanja Živić razvezala jezik nakon napuštanja Bele kuće!

IVAN JE MONSTRUM KOJI MAJKU SVOG DETETA ZALIVA SMEĆEM: Nikad brutalnije reakcija, bolje da ove reči ne dođu do Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

Bivša učesnica rijalitija "Elita" Vanja Živić oglasila se za domaći medij i brutalno urnisala Ivana Marinkovića zbog žestokih sukoba koje ima sa njenom drugaricom Žanom Đorđević, tokom kojih ne bira reči koje joj izgovara, kao ni brutalne uvrede. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vanja Živić

- Pa šta reći za jednog propalog rijaliti igrača, matoru drtinu, neizlečenog alkoholičara, jednog degenerika koji jedino što ume i zna i jedino što ga još uvek drži tamo jeste da vređa poliva i proziva žene, i to kakve žene, vrlo jake verbalno elokventne i sa argumentima, naravno uvek kada je on u pitanju! Poliva đubretom Miljanu, majku svog deteta za koje nema grama saosećanja i osećaja, monstrum klasičan, ološ indijanac - rekla je Vanja, te se osvrnula na Ivanovo indirektno peckanje Žane Omnie, njene drugarice:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan Marinković i Žana Đorđević

- Što se tiče Žane, standardno vređanje na kontu fizičkog izgleda, dodjeljivanje kojekakvih izmišljenih nadimaka, da nije žalostan, bio bi smešan. Iskreno da ti kažem, svestan nije svoje nesvesti, reči i uvreda koje upućuje, nije još mnogo ostalo do kraja. Nose se one sa njim lagano, da ne kažem, igraju ping pong sa indijancem...Tako da, opet ponavljam, nek iskoristi još ovo malo što je ostalo da bude kao bitan sebi i sličnim retardima kao što je on, pa se vidimo na kafici kad izađe sa zadovoljstvom. Toliko - zaključila je Živićeva za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading