IVANA ŠOPIĆ SAOPŠTILA ODLUKU PRODUKCIJE: Šestoro takmičara se PAKUJE odmah, došao je KRAJ!

Autor:

Zadruga

24.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravljen presedan u "Eliti"!

IVANA ŠOPIĆ SAOPŠTILA ODLUKU PRODUKCIJE: Šestoro takmičara se PAKUJE odmah, došao je KRAJ!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Subota veče je vreme kada ukućani "Elite" nominuju jedni druge. Na taj način već u nedelju, finalnom odlukom kroz glasove publike, biće odlučeno ko od nominovanih napušta luksuzni kompleks u Šimanovcima.

Ove nedelje, čak šestoro takmičara će se boriti za opstanak u rijalitiju, a neka imena šokirale su, kako ukućane, tako i gledaoce kraj malih ekrana.

Četvoro vas će ići u izolaciju koji su odabrani od strane Odabranih. Prva osoba je Uroš Stanić, druga osoba je Uroš Rajačić, treća osoba je Marija Malivuk, četvrta osoba je Nenad Macanović Bebica - rekla je Ivana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pablo nominovan za izbacivanje u Eliti

- Od ukućana Odabran je Darijan, neka ustane Sara Marbelja, Pablo je ugrožen, Tamara Tik Tok, ugrožena je Stefani Grujić. Nominovan od strane publike je Pablo - saopštila je Ivana.

Podsećanja radi, učesnici Elite Pablo Milevski i Sara Marbelja nedavno su progovorili o njihovoj bivšoj ljubavi, pa su usput hteli da zakažu intimne odnose, što je šokirao njihovog cimera Marka Janjuševića Janjuša. Oni su ćaskali u dvorištu Bele kuće, pa je sve otišlo u komičnom smeru.

Što se mene tiče, ti si mi ostala u najlepšem sećanju. Voleo bih da ponovo budemo bliski, da idemo da se igramo ispod pokrivača, a ako budeš htela možemo i da pravimo bebu - pričao je Pablo, a Sara se samo složila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading