JANJUŠ SE ONESVESTIO! Drama u Eliti, nakon RASKIDA sa Aneli, evo šta se desilo!

Autor:

Zadruga

22.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marku Janjuševiću Janjušu pozlilo u ,,Eliti".

JANJUŠ SE ONESVESTIO! Drama u Eliti, nakon RASKIDA sa Aneli, evo šta se desilo!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Danas u rijalitiju "Elita" dogodio se neočekivan preokret kada je takmičar Marko Janjušević, poznatiji kao Janjuš, raskinuo svoju vezu sa Anelom Ahmić. Ova veza bila je predmet kontroverzi i pažnje javnosti od samog početka, a danas je došlo do konačnog prekida.

Ovaj dramatični trenutak desio se tokom žestoke svađe između Janjuša i Ahmićeve, kada je Janjuš iznenada izjavio da želi da prekine njihovu vezu. Nakon toga, on se osetio loše i onesvestio u krevetu, pre nego što je nastavio da spava.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš Elita

 


Ovaj događaj izazvao je buru emocija među ostalim učesnicima rijalitija. Mnogi su bili iznenađeni ovakvim preokretom, dok su drugi pokazali razumevanje za Janjuševu odluku. Ahmićeva je bila vidno potresena, a njeni suigrači su pritekli da joj pruže podršku u ovom teškom trenutku.

Ovo nije prvi put da je Janjuš pokazao emotivnu nestabilnost u rijalitiju "Elita". Nedavno je javno izrazio svoje emotivne probleme i nesigurnosti, što je izazvalo zabrinutost kod gledalaca. Njegovo onesvešćivanje danas nakon raskida sa Anelom dodatno je podgrejalo spekulacije o njegovom emocionalnom stanju.

 


Događaji poput ovog postavljaju pitanje o emocionalnoj dobrobiti učesnika rijalitija, kao i o granici između privatnog i javnog života. Raskid Janjuša i Ahmićeve, praćen emocionalnom krizom, sigurno će ostaviti trag na dalji tok takmičenja i odnose unutar kuće "Elite". Ostaje da vidimo kako će se situacija razvijati i da li će ova drama imati dalje posledice na učesnike rijalitija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
gitan

22.03.2024 17:50

ovaj iskompleksirani nesposobni mamlaz se izivljava na Aneli cas ovako cas onako, glumata covek malo opasnog frajera malo ucveljenog pacenika sve radi da bi pobedio nazalost vidi se da hvata na patetiku sto je jadno i samo jos jedan dokaz da je covek bez karaktera i stava manipulator i samozivi odron

Odgovori 13 1
ale

22.03.2024 18:36

janjus isti luzer kompleks kao sha

Odgovori 13 0
Leeloo

22.03.2024 22:33

Ako su se razisli Asmin i Aneli i ako su u velikoj porodicnoj svadji,zar ne bi Asmin prikazao sve te racune o tim novcima koje je kao uzela Sita i njena mama? Ako mu je ona uzela auto zar ne bi do sada auto legalno mu bilo dostavljeno od strane BH vlasti? Ako su stvarno u svadji zar ne bi on uzeo malu sebi ? Meni se ovo cini kao jedna igra, koju igra Aneli unutra i njen muz vani sa porodicama.Sada je pala sa pitanjima i odjednom drama Nikica svadja ,mozda se oni gromoglasno smiju novinarima i Djedovicu,Mici na njihovoj igri.Haha Svaka im cast ako su to osmislili ,uzece pare i kupiti sebi nekrentinu .Jasko je tu najveci mulac