MILJANA KULIĆ TRAŽI UPOZNAVANJE SA MAJKOM DARIJANOVOG DETETA: Upala u emisiju, pa napravila karambol!

Autor:

Zadruga

20.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je izrazila želju da upozna majku Darijanove ćerke.

MILJANA KULIĆ TRAŽI UPOZNAVANJE SA MAJKOM DARIJANOVOG DETETA: Upala u emisiju, pa napravila karambol!

Foto: TV Pink/printscreen, Shutterstok

Darijan Radomirović je nedavno otkrio da je dobio rezultate DNK testa koji su išli u njegovu korist, potvrđujući da je on biološki otac male Nere. Ova vest je izazvala veliko oduševljenje kod Darijana, koji je konačno dobio potvrdu očinstva.

Kada je saznao rezultate testa, Darijan je bio preplavljen emocijama. Izraz lica mu je odavao neverovatnu sreću i olakšanje, dok je iskreno zahvaljivao sudu što je omogućio da se istina očinskih veza konačno otkrije.

Miljana Kulić je saznala da je Darijan dobio ćerku sa drugom, pa je odlučila da ga "opali" preko nosa i stavi mu do znanja kako će od ovog momenta stvari funkcionisati:

 

- Da li si srećna što je Darijan postao otac? - upitao je Janjuš,.

- Ja nikada ne bih mogla da budem u drugarskom odnosu sa njim, a tek u ljubavnom, ako ne bude maksimalno posvećen svojoj deci. Na prvom mestu deca, pa onda sve ostalo. Drrago mi je što je pozdravio majku te Nere, volela bih da je upoznam i pre svega volela bih da bude dobar otac i da ispunjava sve obaveze roditeljke i finansijske. Ako budemo živeli preko leta neka ta ćerkica dolazi kod nas, neka se čuje svaki dan sa decom, ja bih bila najsrećnija. Sva deca na ovom svetu zaslužuju da budu živi i zdravi - rekla je Miljana.

Miljana je, zatim, pokazala telo u kupaćem kostimu, pa otkrila šta želi da koriguje na sebi:

- Meni su od dojenja pale grudi, želim da stavim malo kubika da to bude srazmerno - rekla je Miljana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading