SAOPŠTENA HITNA ODLUKA PINKA: Učesnik Elite brutalno kažnjen zbog agresije, ovo je upozorenje svima!

Autor:

Zadruga

19.03.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef je sankcionisao učesnika Elite zbog agresivnog ponašanja.

SAOPŠTENA HITNA ODLUKA PINKA: Učesnik Elite brutalno kažnjen zbog agresije, ovo je upozorenje svima!

Foto: Shutterstock

Veliki šef je odlučio da zategne disciplinu u Beloj kući i učesnicima "Elite"  više ne toleriše njihova učestala kršenja pravila. Iako su svesni da će snositi posledice ukoliko ne poštuju osnovna pravila, pojedini takmičari su se ipak oglušili o njih i redovno prave prestupe za koje su dobro upućeni da će biti udareni po džepu.

Pravila Bele kuće predočena su svakom učesniku pre samog ulaska u Belu kuću, a kršenje istih strogo je kažnjivo. Upravo zbog toga, Veliki šef doneo je hitnu odluku da Danijela Dujkovića Munjeza kazni oduzimanjem tromesečnog honorara zbog agresivnog ponašanja prema Urošu Staniću.

Ovaj događaj jasno pokazuje da je poštovanje pravila od izuzetne važnosti u rijalitiju "Elita". Takmičari su dužni da se pridržavaju propisanih pravila kako bi održali red i disciplinu u okviru takmičenja.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Danijel Dujković Munjez

 

Inače, na samom početku rijalitija "Elita" u noći kad je otvorena sezona takmičarima su jasno pročitana profila ponašanja i stvari koje se kažnjavaju ako dođe do kršenja, što oni očigledno ne shvataju dovoljno ozbiljno, ali kad dođe kraj sezone sigurno im neće biti svejedno kad pogledaju stanje na svom nakovnom računu i vide koliko ih je koštalo ružno ponašanje i kršenje pravila. 

Ovo je još jedan dokaz da je pravilo jasno za svakog od takmičara, a sankcionisanje i kršenje se ne prašta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading