ŠA PREKINUO PROGRAM, LETELO PERJE U ELITI: Eksplodirao zbog Mione i Stanislava, odlučio da sve vrati na FABRIČKA PODEŠAVANJA!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je napravio haos tokom današnje podele budžeta, ne dozvoljava ukućanima bilo kakve provokacije.

ŠA PREKINUO PROGRAM, LETELO PERJE U ELITI: Eksplodirao zbog Mione i Stanislava, odlučio da sve vrati na FABRIČKA PODEŠAVANJA!

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Lakić izabran je za ovonedeljnog vođu "Elite", pa je došlo vreme za njegovu podelu budžeta i komentarisanje ukućana. On je srednji budžet dodelio Mioni Jovanović, koja je trenutno veoma aktuelna zbog priče sa Stanislavom Krofakom Panterom, bivšim dečkom, koji je nedavno ušao u rijaliti.

Nenad Aleksić Ša danima ne dolazi sebi zbog novonastalih dešavanja u Eliti, pa je tako veoma nervozan, što su primetili i ostali, a tokom podele budžeta došlo je do neočekivanog haosa, kada je Ša napao Danijela Dujkovića Munjeza, koji je sve vreme dobacivao, pa je pobesneli reper shvatio to kao provokacije, na koje je burno odreagovao:

- Miona srednji budžet, njoj prija pažnja, prija joj da bude goruća tema, hvala Bogu da nemate ataka i mislim da ste lagani od spolja, tako da, samo opušteno - rekao je Lakić za Mionu.

- Ja ti kažem, te fore batali, šta ako smo se nasmejali, bacaš rovce sa Stanislavom, ja ću da te zaćutim i ugasim, jer si bezobrazan, nemoj to da radiš - rekao je Ša Munjezu.

- Hajde,  ti si sad nervozan, pa sve shvataš lično, ja ne znam o čemu ti pričaš - rekao je Munjez.

Munjez mu je stavio do znanja da nema lošu nameru i da nema potrebe tako da reaguje, dok je Miona sve vreme pokušavala da umiri pobesnelog Nenada, koji ne podnosi kritike, te se mnogi ustručavaju da mu kažu ono što zaista misle o njegovom ponašanju i celokupnoj situaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading