OGLASIO SE OTAC NENADA ALEKSIĆA ŠA: Evo šta Kiza kaže na neviđeno BLAMIRANJE svog sina!

Autor:

Zadruga

17.03.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Aleksić progovorio o šok scenama iz "Elite"!

OGLASIO SE OTAC NENADA ALEKSIĆA ŠA: Evo šta Kiza kaže na neviđeno BLAMIRANJE svog sina!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša

Otac Nenada Aleksića Ša danas se pojavio u emisiji "Premijera Vikend Specijal" gde prokomentarisao odnos svog sina sa 20 godina mlađom pevačicom Mionom Jovanović, koji je ispunjen svakodnevnim svađama i ljubomornim scenama koje on ne prestaje da joj priređuje, pogotovo otkako se uselio u "Elitu" i njen bivši dečko Stanislav Krofak

Zoran Kiza Aleksić ne krije da je zabrinut za svog sina zbog svega što svaki dan gleda. 

- Sve to mora, to je sastavni deo, ali je neverovatno da su ljudi toliko zlobni. Nekoga koga i ne poznaju pišu takve stvari, nije lako. Moj stariji sin i snajka imaju troje dece i trudna je, utiče to sve na nju. Ne bi trebalo tuđe reči da nas dodiruju, ali dodiruju, život je takav - rekao je Zoran, pa dodao:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zoran Kiza Aleksić, otac Nenada Aleksića Ša

- Nenad je mnogo posvećen i daje se sto posto, na Elitoviziji vaša koleginica mu je rekla Nenade ne možeš da očekuješ povratnu. Miona se malo više promenila prema njemu od Nove godine. Nenadu je to bilo teško, kada su najviše trebali da budu zajedno. oni nisu. Sve se to tek iskazalo kada je ušao Stanislav, ni njoj nije svejedno, a kamoli ne Nenadu. On je eksploizivniji, ona je znala da mu kaže neku uvredu, ali on je takav, reaguje. Ja znam koliko je on zaljubljen i posvećen Mioni - rekao je Kiza.

Otac Nenada Aleksića Ša nije mogao da ne prizna da njegov sin preteruje kad su ljubomorne scene i zabrane u pitanju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Zoran Kiza Aleksić, otac Nenada Aleksića Ša

- Bio bih bezobrazan da kažem da ne preteruje, on vidi što i niko ne vidi. Tamo ne može niko da izbegne poglede, on zato što je baš zaljubljen u Mionu vidi sve, on preteruje. Vidi se da je slomljen, u jednom trentku me je dozivao da dođem po njega. Teško je komentarisati, dok mi pričamo, tamo se događa nešto sasvim drugo od ovoga - rekao je Kiza, pa otkrio da Ša ima podršku brata i snajke:

- Brat i snajka su potpuno uz njega, niko neće od nas da kaže da je dobro što plane tako. Onaj Uroš ga stvarno izaziva konstantno, Nenad bi trebao da ostane hladan, ali on ne može. Nenad i njegov brat su odrastali uz majku, snajka mu vodi Instagram, sredili su mu i stan u fulu, kada izađe samo da bude srećan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cilka

18.03.2024 09:48

Kizin mali Nesa je savršen decko Decacic tako reci samo ta Milona Mnogo ga brate izludjuje

mix

18.03.2024 10:35

Uros je odgovarao na pitanje da mu savete daje majka a Sha je dobacivao davala je i meni i kliberio se kretenski a kada je on isto rekao da mu savete daje majka Uros se nasmejao pa je veliki Sha rekao ima da kleknes kada ja pricam o majvi dakle Sha je ljigavac podmukao nezreo iskompleksiran mali coveculjak i takav je bio ceo zivot, uvek bezobrazan uvek glup i uvek ljubomoran pa sedeo je u frizerskom salonu pored Ivane nije mogla da dise od njega