AU IVANA, ŠTA JE OVO?! Bivša žena Nenada Aleksića Ša se snimila BEZ BRUSA, ovako VRELU je niko nije video - PUCA kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zadruga

17.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove vrele slike bi dokrajčile repera!

AU IVANA, ŠTA JE OVO?! Bivša žena Nenada Aleksića Ša se snimila BEZ BRUSA, ovako VRELU je niko nije video - PUCA kako izgleda! (FOTO)

Foto: Instagram, youtube.com/Zadruga Official

Aktuelni učesnik "Elite" Nenad Aleksić Ša po mišljenju mnogih fanova rijalitija spao je na niske grane pošto iz sezone u sezonu uleće u nestabilne veze, a pri tom žrtvuje brakove. On je trenutno glavna tema zbog komplikovanog odnosa sa Mionom Jovanović, čiji se bivši dečko Stanislav Krofak nedavno uselio na imanje u Šimanovcima. 

Reper skroro svakog dana po nekoliko puta ima žestoke nervne slomove u burne svađe sa svojom 20 godina mlađom devojkom, a njegovi cimeri, kao i publika na društvenim mrežama ne mogu da veruju šta on sebi dozvoljava i koliko se iz dana u dan sve više ponižava i blamira. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Njegova bivša supruga, Ivana, danas se oglasila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, a snimak koji je podelila ostavio je sve bez teksta. Ivana je pozirala u kožnoj jakni žute boje, ispod koje nije imala ništa. Kako se pomerala dok se snimala njene grudi su dolazile do izražaja, na šta njeni pratioci sigurno nisu mogli da ostanu imuni. 

Već je poznato da Ivana iz dana u dan sve bolje izgleda i da na društvenim mrežama dobija more komplimenata na račun svog fizičkog izgleda. Reperu verovatno ne bi bilo lako kad bi video kako njegova bivša supruga sad izgleda i kako po svemu sudeći više nego ikad uživa u životu, kao i poslovnim saradnjama koje ostvaruje, što može da se vidi na njenom profilu na Instagramu. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading