BRAK PRED PUCANJEM: Posle ove odluke u "Eliti" ništa više neće biti isto!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Lakić šokirao cimere ovim potezom!

BRAK PRED PUCANJEM: Posle ove odluke u "Eliti" ništa više neće biti isto!

Foto: Ilustracija

Nikola Lakić u emisiji "Izbor potrčka" izabrao je dve osobe koji će ići u sobu za izolaciju, a na veliko razočaranje takmičara, a sigurno i publike on nije imao hrabrosti da izabere Mionu Jovanović i Stanislava Krofka, što je izazvalo burne reakcije. 

Nikola je odlučio da njegovi potrčci budu Sneža Kušadasi i Darijan Radomirović, što je mnoge iznenadilo jer njih dvoje već duće vreme nisu zajedno, niti daju povoda da može da dođe do pomirenja. 

Lakić je takođe izabrao i omiljenu osobu, a i ova odluka izazvala je burne reakcije. Naime, on se odlučio da u hotel povede Lejdi Di, što je iznenadilo njegove cimere jer koliko god da je poznato da se njih dvoje druže od samog početka rijalitija "Elita", ipak je on oženjen i retko ko takvog statusa bira da sa sobom povede osobu suprotnog pola i dovede sebe u mogućnost da publika i cimeri krenu da ih povezuju. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Lejdi Di

Nisam očekivala, ali hvala za odabir - rekla je Lejdi.

Inače, zbog izbora potrčka brojni komentari nizali su se ispod video klipa o ovom događaju, a publika nije mogla da sakrije razočaranje jer Nikola Lakić nije priredio uzbuljivu nedelju u izolaciji bivših partnera Mione i Stanislava, jer mnogi priželjkuju da vide kako bi njih dvoje ponašali, kao i da li bi obavili razgovor, za koji mnogi smatraju da treba da se dogodi što pre, jer je Stanislav više od nedelju dana u Beloj kući. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading