ANITA SKOČILA KAO OPARENA: Više nije mogla da ćuti, ovako BESNU je niko dugo nije video!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na imanju u Šimanovcima!

ANITA SKOČILA KAO OPARENA: Više nije mogla da ćuti, ovako BESNU je niko dugo nije video!

Foto: TV Pink/printscreen

Danas se u Beloj kući održava još jedna podela budžeta, a ovonedeljni vođa Nikola Lakić delio je svojim cimerima novac za troškove i uz to im iznosio mišljenje koje ima o njima. Mnogi su komentarisali da Lakić nije bio iskren i da se plašio pojedinim rijaliti igračima da saspe u lice sve što misli o njima, a o tome je najglasnija bila Anita Stanojlović

Ona nije mogla da ostane imuna kad je dobila svoj budžet, pa je Nikoli brutalno rekla sve što misli o njegovoj današnjoj podeli budžeta, pa mu i poručila da se ušlihtao Mileni Kačavendi, sa kojom je na samom početku rijalitija "Elita" imao najstrašnije svađe, u kojima su jedno drugom izrekli najstašnije reči i uvrede. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Lakić podela budžeta

- Anita 4.000 dinara, mi imamo okej odnos, mislim o tebi sve što sam i rekao. Sa Anđelom sam bolji, on mi je draži, znam ga i spolja - rekao je Lakić na svojoj raspodeli budžeta, koja se danas održala u Beloj kući. 

- Nisi iskren, ljudima koji su nebitni za rijaliti ti kažeš sve i svašta, a naprimer Mileni, Marinkovićima ne kažeš ništa iskreno - odgovorila mu je Anita.

- Nemamo podlogu da se svađamo, mi smo završili svoj odnos - pravdao se Nikola Lakić. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović odbrusila Nikoli Lakića

- Kako nemaš podlogu? Ne smeš ništa nikome da kažeš? Pa budi iskren kaži, folirate se, ti si podg*zna muva Milene - besno je odbrusila Stanojlovićeva. 

Inače, večeras će se održati emisija "Izbor potrčka" u kojoj će takmičari morati da iznesu mišljenje o današnjoj podeli, dok će voditelj Milan Milošević preneti utiske publike. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading