NIKAD GORI IZBOR POTRČAKA: Svi čekaju suočavanje Stanislava i Mione, usledilo novo RAZOČARANJE - reagovao i Milan Milošević!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Lakić ponovo pokazao da nema hrabrosti!

NIKAD GORI IZBOR POTRČAKA: Svi čekaju suočavanje Stanislava i Mione, usledilo novo RAZOČARANJE - reagovao i Milan Milošević!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@zadruga_official

Nikola Lakić u emisiji "Izbor potrčka" izabrao je dve osobe koji će ići u sobu za izolaciju, a na veliko razočaranje takmičara, a sigurno i publike on nije imao hrabrosti da izabere Mionu Jovanović i Stanislava Krofka, što je izazvalo burne reakcije. 

Nikola je odlučio da njegovi potrčci budu Sneža Kušadasi i Darijan Radomirović, što je mnoge iznenadilo jer njih dvoje već duće vreme nisu zajedno, niti daju povoda da može da dođe do pomirenja. 

- E ovako, neka ustanu Maja i Stanislav, nek ustanu Majčica i Anđela, Darijan i Sneža. Mnogi su dolazili kod mene i komentarisali šta treba da uradim, tako da ja neću. Moji potrčci su Sneža i Darijan - rekao je Nikola Lakić.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Lakić

- Kako te nije sramota? - upitala je Snežana.

- Moji potrčci su Miona i Ša - rekao je Milan.

- Oni imaju mnogo veće probleme nego ja da im se guram tu - rekao je Lakić.

- Još jednom si dokazao ko si i šta si - rekao je Milan.

- Odgovoriće kako je mnogo dobar čovek - rekla je Jelena.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

Brojni komentari nizali su se ispod video klipa o ovom događaju, a publika nije mogla da sakrije razočaranje jer Nikola Lakić nije priredio uzbuljivu nedelju u izolaciji bivših partnera Mione i Stanislava, jer mnogi priželjkuju da vide kako bi njih dvoje ponašali, kao i da li bi obavili razgovor, za koji mnogi smatraju da treba da se dogodi što pre, jer je Stanislav više od nedelju dana u Beloj kući. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
iv

19.03.2024 09:59

Milan preteruje od kako se vratio ponasa se kao da je oslobodio Simanovce, vodja ima pravo da stavi koga hoce a to sto se Milanu ne svidja je njegov problem on je samo voditelj a ne serif covek lupeta i ponasa se kao da je robovlasnik