OVO JE NAJVEĆA UVLAKAČA U ELITI: Totalni haos u rijalitiju, svi se udružila protiv njega!

Autor:

Zadruga

18.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama na samom početku emisije Milana Miloševića!

OVO JE NAJVEĆA UVLAKAČA U ELITI: Totalni haos u rijalitiju, svi se udružila protiv njega!

Foto: Ilustracija

Na samom početku emisije "Izbor potrčka" Milan Milošević je sa takmičarima komentarisao današnju podeli budžeta Nikole Lakića. Većina je bila iznenađena rečima koje je uputio svojim cimerima, zbog čega mnogi smatraju da je najveća uvlakača i šlihtara u Beloj kući. 

- Milena, kako komentarišeš Lakićevu podelu? - upitao je Milan.

- Ja se nadam da su gledaoci shvatili da je moja izjava bila ironična, on se zahvalio. Lakić je rekao u fazonu ja ću vam reći, a vi ako čujete, čuli ste. Sloba je dao Lakiću drugu šansu da se popravi, on ništa nije rekao, nikome nije rekao istinu. On se branio time da on igra igru i kao vi mislite, ja igram igru. Mu*a bez, ništa drugo realno nije uradio. Današnja podela totalni fijasko. Sumnjam da će Lakić više biti vođa, mislim da će ispasti posle Lejdi - rekla je Milena.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda

- Aneli, nahvali te danas čovek - rekao je Milan.

- Ja stalno govorim i ponavljam da on sat vremena misli jedno, sat vremena drugo, prevrtljiv je, ima dve-tri ličnosti u sebi. Kako me je ishvalio, trebao je veliki da mi da - rekla je Aneli.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

- Bilo je smešno, ali stvarno. Meni je ovo danas bio vrhunac toga, on može da se ponavlja i govori jedno isto, on u prolazu mene pomene i obrati se. Nakon svih tih stvari koje je ova žena rekla, on stalno ponavlja jedno te isto. On kao ja sam vama sve rekao, vi ste mene vređali. On uvek zaboravlja, on to briše, misli da se takve stvari zaboravljaju i brišu, nije bitno i nas dvoje po strani, Milane on je ljudima sa kojima je zaista dobar dao male budžete. On je nas neprijatelje izjednačio sa ljudima sa kojima provodi ceo dan. Srednje budžete je dao ljudima, bio je šliht, ajde Mileni se dodvorava, od kad smo mi došli. Njemu Milena stalno prihvati, pa se šali sa njim, on kad legne na rudu, vraća se ono stalno. Onda ga Milena podseti. On misli da ćemo mi da spustimo loptu, kao ja sam zlo, ali sam bolja, a sa njim ne može. Oduvek je bio ljigav, bio je šlihtara i Janjušu, jedno vreme je napadao Aneli, e sad i njegova strategija kao da je hvali - dodala je Jelena Marinković. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Lakić

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading