OTKRIVEN TAČAN DATUM POROĐAJA ALEKS NIKOLIĆ: Car podelio lepe vesti, evo kad na svet donosi ĆERKU!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip se hitno oglasio i obelodanio detalje porađaja!

OTKRIVEN TAČAN DATUM POROĐAJA ALEKS NIKOLIĆ: Car podelio lepe vesti, evo kad na svet donosi ĆERKU!

Foto: Instagram.com, ST/Nikola Mutić

Filip Car i Aleksandra Nikolić

Bivši rijaliti učesnik, Filip Car, svojim pratiocima na TikToku otkrio je detalje o trudnoći svoje bivše partnerke Aleksandre Nikolić. Car je otkrio da je Aleksandra u devetom mesecu trudnoće i da se dobro nosi sa svim izazovima koje trudnoća nosi.

Istakao je da je trudnoća donela određene komplikacije i preglede, ali da je u suštini dobro. Takođe, otkrio je da je tačan termin porođaja zakazan za 10. ili 11. april, uz napomenu da se porođaj može dogoditi i koji dan pre ili posle tog datuma.

Republika

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Molim sve bivše učesnike, kako "Elite" tako i "Zadruge", kao i sve influensere, jutjubere, da ne prenose dezinformacije. To su osetljive stvari, nemojte se igrati sa tim, molim vas - naveo je Filip i otkrio kako se oseća majka njegovog deteta.

- Nije istina da se porodila, da je zakazala hitan carski rez... Aleksandra je zaista dobro. Kao i svaka trudnoća, ima neke određene komplikacije i preglede, ali je u suštini dobro. Dobili smo tačan termin, to će biti 10. ili 11. aprila, možda koji dan pre ili posle toga, to se ne zna, Bog samo zna. Sa detetom je sve u redu. Ona je u devetom mesecu. Nosi se sa trudnoćom jako dobro i hrabro. Biće sve u najboljem redu - ispričao je Filip Car i istakao da će svi njegovi pratioci saznati kada njegova ćerka dođe na svet.

Republika

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Saznaćete ili preko slika na mom profilu, sa slavlja... Jednostavno, znaćete iz prve ruke - rekao je Car u svojoj emisiji na TikToku i time završio o Aleksandri.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading