SVI DETALJI POROĐAJA ALEKS NIKOLIĆ: Rezervisala apartman, otkrivena CENA i i datum kad će postati MAJKA!

Autor:

Zadruga

21.02.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge" kešira 14.000 za apartman!

SVI DETALJI POROĐAJA ALEKS NIKOLIĆ: Rezervisala apartman, otkrivena CENA i i datum kad će postati MAJKA!

Foto: ATA Images

Nekadašnja zadrugarka Aleksandra Nikolić uskoro će postati majka, a nedavno su procurile informacije o detaljima njenog porođaja.

Prema izvoru bliskom Aleksandri, ona planira bi trebala da se porodi za četiri nedelje, gde je vodila trudnoću na privatnoj klinici jednog od načelnika odeljenja te bolnice. Planira prirodan porođaj, a još uvek razmatra da li će odabrati epidural. Takođe, rezervisala je apartman u kom će biti sama kako bi imala privatnost i mogla da se posveti oporavku i svojoj ćerkici.

Republika

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Aleks će se poroditi za četiri nedelje u Narodnom frontu. Porodiće je načelnik jednog od odeljenja te bolnice na čijoj je privatnoj klinici i vodila trudnoću. Planira prirodan porođaj, i još uvek razmatra da li će odabrati epidural budući da se ne plaši bola i da se nada da joj neće biti potreban - ispričao je za "Alo" izvor blizak Aleksandri.

- Nakon što se raspitala, rezervisala je apartman u kom će biti sama. Želi da ima privatnost kako bi se potpuno posvetila oporavku i na miru bila sa ćerkicom. Apartman će je koštati 14.000 dinara dnevno, što je okej cifra s obzirom na to da će imati odlične uslove i mir - dodao je izvor.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić drugo stanje

Nedavno su se pojavile spekulacije o pomirenju Aleks i Filip Cara, a njih dvoje zvanično još uvek ništa nisu potvrdili, iako su više puta na svojim storijima na društvenoj mreži Instagram imali iste fotografije. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading