ALEKS NIKOLIĆ PRIMLJENA U BOLNICU: Doktori je spremaju za POROĐAJ, otkrivamo sve detalje!

Autor:

Zadruga

10.03.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje da je trudna Aleksandra Nikolić primljena u bolnicu!

ALEKS NIKOLIĆ PRIMLJENA U BOLNICU: Doktori je spremaju za POROĐAJ, otkrivamo sve detalje!

Foto: instagram.com

Aleksandra Nikolić

Trudna Aleksandra Nikolić, poznata po svojoj uspešnoj karijeri kao rijaliti pobednica ,,Zadruga", danas je primljena u bolnicu radi pripreme za carski rez saznaje Republika, koji će se održati sutra. 

Aleksandra je okružena podrškom svoje porodice i prijatelja dok se priprema za ovaj važan događaj. Trudna starleta tokom prethodnih meseci nije krila da jedva čeka da postane majka. 

Foto: ATAImages

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 


Lekari i medicinsko osoblje posvećeno rade na pripremi Aleksandre za carski rez koji je zakazan za sutra. Uz pažljivo praćenje njenog zdravstvenog stanja, tim lekara je fokusiran na osiguravanje najboljih uslova kako bi procedura protekla uspešno i bez komplikacija.

Ovaj slučaj podseća javnost na važnost prenatalne nege i redovnih medicinskih pregleda tokom trudnoće. Trudnice treba da budu pažljivo praćene od strane medicinskog osoblja kako bi se osiguralo da i majka i beba prolaze kroz trudnoću na najbolji mogući način.

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

 


Svi želimo Aleksandri Nikolić brz oporavak i uspešnu proceduru sutra. Njena snaga i hrabrost tokom ovog perioda su inspiracija mnogima, a podrška koju dobija od porodice, prijatelja i medicinskog osoblja je od presudnog značaja. Svi se nadamo da će carski rez proteći glatko i da će Aleksandra i beba biti zdravi i srećni.

Još uvek nisam otišla u porodilište, trenutno sam kod kuće. Malo sam nervozna, ali dobro se osećam, sve je u redu. Još uvek ne znam tačno kada mi je termin za porođaj - rekla je Aleksandra nedavno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sebastian

11.03.2024 14:27

A zašto carski rez zar nije trebalo da se porodi prirodnim putem šta se poremetilo.