NE TREBA MI NOVI IVAN MARINKOVIĆ! Kulićka besna posle razgovora sa Darjanom, evo kako ga je isprovocirala!

Autor:

Zadruga

12.03.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa se i dalje ne smiruje.

NE TREBA MI NOVI IVAN MARINKOVIĆ! Kulićka besna posle razgovora sa Darjanom, evo kako ga je isprovocirala!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Miljana Kulić imala je ponovo žestoku raspravu sa Darjanom Radomirovićem, kom je ovoga puta rekla da može slobodno da se skloni od nje, ako nastavi da se ponaša kao novi Ivan Marinković, otac njenog sina Željka. Nišlijka je objasnila da Darjanu neće da dozvoli da je na bilo koji način testira, ili da je koristi samo zbog novca ili rijaliti priče. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivan Marinković

 

- Nemoj da se ponašaš prema meni kao da sam neka lujka. Ako misliš da ćeš da se ovajdiš i da budeš sa mnom samo zbog novca, tu sam školu davno završila. Ne treba mi neko ko će da me koristi, neću u životu još jednog Ivana Marinkovića i vidi odmah da li imaš neke normalne namere. Možemo i prijatelji da budemo, ali samo hoću da je neko iskren. Počeo si da hvataš krivine i vidim da će istorija da se ponovi isto kao sa mojim bivšim momcima - rekla je Miljana, što je skroz zbunilo Radomirovića, pa je samo ćutao kao zaliven. 

Foto: RTV PINK printscreen

Darjan Radomirović

 

Inače, Kulićka je već neko vreme u dilemi i sumnja da li voli Darjana ili ne, pa je objašnjavala i u emisiji da više ni u šta nije sigurna. 

- Ne mogu da provalim više šta se dešava sa mnom i sa Darjanom, ali očigledno je da sam se sada malo ohladila. Sve manje volim da mi je u blizini, iako je dečko za primer i stvarno mi prija njegova energija, nekako ne osećam da je to to i ništa me ne drži da se svemu posvetim. Idem ovuda kao očerupana kokoška, pet puta su mi radili nadogradnju. Nisam se još uvek zaljubila, ne znam da li da budem iskrena i da li mi se to isplati, ali eto. Rekla sam šta sam imala - objasnila je ona.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading