ZADRUGARKE POBLESAVILE ZBOG PANTERINOG ROLEKSA: Zalepile se za njega, a ONA ne pušta! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.03.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pantera nema mira od takmičarki koje su odlučile da ga smuvaju!

ZADRUGARKE POBLESAVILE ZBOG PANTERINOG ROLEKSA: Zalepile se za njega, a ONA ne pušta! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Pantera

MMA borac Stanislav Krofak Pantera postao je učesnik rijalitija "Elite" u petak, a mnoge učesnice počele su da se "lepe" za njega. Publika rijalitija "Elita" primetila je da je jedna od tih devojaka i Slađa Lazić, poznatija kao Blinda ili Poršelina.

Slađa je i danas čim je ustala otišla do Stanislava, koji je čavrljao sa cimerima u pabu "Prijatelji", te odmah sela pored njega.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Slađa se prilepila uz Stanislava

Pored Slađe, mnogi su primetili i da je Anita Stanojlović bacila oko na Stanislava, i to, kako kažu, zbog njegovog "roleksa". Anita je prve noći sela pored njega za crnim stolom i počela da se trti, iako ima dečka Anđela Rankovića.

- Roleks čini čuda danas, bojim se da Anita ne iskrivi kičmu - napisali su admini jedne grupe koja se bavi dešavanjima iz "Elite".

Republika

Foto: Instagram.com

Anita kod Stanislava

Anitu je putem storija na društvenoj mreži Instagram isprozivao i bivši voditelj "Amnezije", Osman Karić. Naime, on je podelio ovaj snimak, te u svom stilu prokomentarisao:

- Češkam se po kosi, u sebi mislim: "I on roleks nosi". Pored njega sam sela, koncentracija mi pada, ko da nisam jela. G*zu sam zabacila, na njega oko sam bacila, nogu sam pružila, da nema Anđela, sad bih se sa njim družila - napisao je Osman Karić.

Mnogi su primetili da je Anita nezadovoljna u poslednje vreme u odnosu sa Anđelom Rankovićem, te ostaje da ispratimo da li će zbog ovoga pokušati nešto sa Panterom. Podsetimo, Anitu su više puta okarakterisali kao osobu koja "ne voli mir", te tako ne čudi što joj je postalo dosadno sa Anđelom, koji se trudio da je smiri nakon haosa sa Matorom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading