MARKO OTIŠAO IZ CRNE GORE, ISPLIVAO MU PRIVATNI SNIMAK: Golišav u hotelskoj sobi, pokazao čime raspolaže! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.03.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marković je još jednom obradovao svoje fanove!

MARKO OTIŠAO IZ CRNE GORE, ISPLIVAO MU PRIVATNI SNIMAK: Golišav u hotelskoj sobi, pokazao čime raspolaže! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši zadrugar Marko Marković iznenadio je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Naime, on je na svom storiju na ovoj mreži podelio snimak iz jednog poznatog hotela u Sarajevu. 

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković u hotelu u Sarajevu

Marko se uslikao golišav u ogledalu svoje sobe, samo u kratkom šortsu bez majice, te svojim pratiocima pokazao kako njegovo telo sada izgleda. Izgleda i da je naponosniji na svoje grudi, kako je njih posebno istakao.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković pokazao čime raspolaže

Još uvek nije poznato da li se Marko nalazi u Sarajevu privatno ili poslovno.

Marković je tokom svoja dva učešća u rijalitiju "Zadruga" pokazao zašto važi za jednog od najvećih zavodnika. Naime, on je smuvao više zadrugarki koje su važile za najveće lepotice, a neke i dan-danas pričaju o njemu, te nema sumnje da će ovaj snimak obradovati i njih.

Inače, Marković je nedavno objavio i radosne vesti na svom profilu. Marko će postati stric jednog dečaka, a to je saznao tako što je njegov brat sa svojom izabranicom presekao tortu, koja je unutra bila plave boje.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković uskoro postaje stric

- Stric najponosniji da budem - napisao je Marković nedavno i dodao nekoliko emotikona srca plave boje.

I ranije nam je pričao da mu je porodica najbitnija u životu, te nema sumnje da ga je ova vest obradovala.

- Odlično sam. Bila je turbulentna godina, veći deo je proveden u "Zadruzi", pola godine tamo, pola vani... Kao i iz svake godine, uvek se trudim da izvučem nešto lepo i pozitivno. Čak i ono što je manje lepo nas nečemu nauči. Najlepša uspomena ove godine mi je to što je moj brat verio dugogodišnju devojku. Svaki njegov uspeh i njegovu sreću, gledam kao svoju. Ništa ne bih izbrisao iz ove godine, niti bilo šta želim da izbrišem iz svog života, sve nas nečemu nauči. Sve se dešava sa razlogom - priznao nam je Marko pred proslavu Nove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading