BORA I MILICA STAJU NA LUDI KAMEN: Par iz Zadruge odlučio da kruniše svoju LJUBAV!

Autor:

Zadruga

09.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelili radnosne vesti!

BORA I MILICA STAJU NA LUDI KAMEN: Par iz Zadruge odlučio da kruniše svoju LJUBAV!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pixabay.com

Bivši učesnici rijalitija "Zadruga", Milica Kemez i Bora Santana, odlučili su da svoju ljubav krunišu brakom u maju mesecu ove godine. Nakon veridbe, par je već organizovao svadbeno veselje u svečanoj sali jednog prestoničkog hotela, a datum za gala svadbu je zakazan za 7. maj, saznaje Pink. Njihova pozivnica za venčanje oduševila je mnoge, a na njoj su jasno istakli želju da njihovo veselje bude uveličano prisustvom pravih osoba i dobrom energijom.

Milica i Bora su svoju ljubav započeli u popularnom rijaliti šou programu "Zadruga", a nedavno su za medije otkrili svoje velike planove za budućnost. Bora je izjavio da bi voleo da se ostvare kao roditelji, te da planira da se oženi Milicom i organizuje opštenarodno veselje. Takođe, najavio je da ako se beba usput desi, to će biti dar od Boga.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Kemez i Bora Santana

- Postoje trenuci u životu koji nam duže ostaju u sećanju i dobijaju pravu vrednost kada se podele s pravim osobama. Uveličajte naše veselje, ponesite dobro raspoloženje, osmeh na lice! PS. Ako ćete prisustvovati našoj sreći do 25. aprila treba reći - napisano je na pozivnici.

Milica Kemez i Bora Santana definitivno su izazvali veliku pažnju javnosti svojom ljubavlju koja je započela u "Zadruzi" i sada će kulminirati gala svadbom u maju. Njihovi planovi za budućnost, kao i otvorenost i toplina kojom su pristupili organizaciji svog venčanja, svakako su zaslužili divljenje i pažnju javnosti.

Republika

Foto: Republika

Milica Kemez i Bora Santana

- Voleo bih da se ostvarimo kao roditelji, a pre toga planiram da se oženim Milicom. Napravićemo opštenarodno veselje. Ako se beba usput desi, hvala Bogu. To će biti dar od Boga - najavio je Bora pred sam kraj prošle godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading