LJUBAN HOFMAN NA SVADBI SLOBE RADANOVIĆA: Hapšen zbog ZLOSTAVLJANJA, a sad došao na pevačevo GALA SLAVLJE!

Autor:

Zabava

20.02.2024

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U decembru je pušten iz pritvora, a sad se pojavio na pevačevoj svadbi!

LJUBAN HOFMAN NA SVADBI SLOBE RADANOVIĆA: Hapšen zbog ZLOSTAVLJANJA, a sad došao na pevačevo GALA SLAVLJE!

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Ljuban Hofman Vidović je pušten na slobodu u decembru prošle godine nakon više od mesec dana pritvora. Prvo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da protiv njega nema dokaza za krivično delo zlostavljanje i mučenje. Tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu zbog nedostatka dokaza koji bi potkrepili opravdanu sumnju da je Ljuban učinio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Nakon puštanja na slobodu, Ljuban Hofman Vidović pojavio se večeras na svadbi Slobe Radanovića i njegove supruge Jelene u jednom prestoničkom lokalu. Zvanice, među kojima je bio veliki broj poznatih ličnosti, prolazile su pored pripadnika sedme sile, a kamere su zabeležile Ljubana Hofmana Vidovića, koji nije želeo da se zadržava ispred lokala po dolasku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović i Jelena

Tužilaštvo je donelo rešenje kojim je odbačena krivična prijava zbog nedostatka dokaza koji bi potkrepili opravdanu sumnju da je Ljuban učinio krivično delo zlostavljanje i mučenje. Iskazi žrtava braće Hofman nisu uzeti kao verodostojni, jer su u suprotnosti sa izvedenim dokazima, a naročito imajući u vidu video zapis događaja.


Dvojica muškaraca koje se sumnjiči da su maltretirali Ljubana i Milan Vidović Hofman, saslušana su juče u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Oni tvrde da nisu maltretirani, već da je sve bila samo šala. Prema nezvaničnim saznanjima "Blica", u pitanju su dostavljač i konobar iz Iriga koje su braća Hofman navodno maltretirala, a snimci su objavljeni na društvenim mrežama.
Republika

Foto: Društvene mreže

Ljuban Hofman Vidović

Ljuban Hofman Vidović je, nakon višenedeljnog pritvora, sada slobodan čovek, a javnost sa nestrpljenjem očekuje dalji razvoj događaja vezanih za ovaj slučaj.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading