DEVOJČICA (4) PRETUČENA NA SMRT U ĐAKOVICI! Braća je pretukla, igrali se u dvorištu kod ujaka gde je sa mamom došla u goste

Autor:

Hronika

20.02.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt četvorogodišnje devojčice iz Đakovice

DEVOJČICA (4) PRETUČENA NA SMRT U ĐAKOVICI! Braća je pretukla, igrali se u dvorištu kod ujaka gde je sa mamom došla u goste

Foto: shutterstock, ST/D. KADIĆ


Četvorogodišnja devojčica iz Đakovice preminula je juče u bolnici u Prištini pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, ali se sumnja da je podlegla povredama koje su joj nanela braća od ujaka. Ona je preminula u bolnici u Prištini gde je u teškom stanju prebačena iz bolnice u Đakovici.

Misteriozne okolnosti

Lekari u bolnici u Đakovici njenoj mami su kazali da je imala povrede po telu koje su joj nanela braća od ujaka sa kojima se navodno igrala u dvorištu ujakove kuće gde je sa mamom došla u posetu. Njena majka Hajra je ispričala je da joj je devojčica rekla da su je tukla deca članovi ujakove porodice.

"Kada sam je uzela u naručje nije mogla da hoda, samo je plakala", rekla je majka.


Sumnje i kontradiktorni izveštaji

Nesretna devojčica imala je modrice u donjem delu leđa i otok na grudima, što su konstatovali lekari u Đakovic, ali je njena majka izjavila da postoji drugi uzrok smrti. Tvrdi da joj je dežurna doktorka u bolnici u Prištini u sred noći kazala da devojčica ima veliku infekciju i da zbog infekcije krvari. Sa konstatacijom da je devojčica preminula od posledica krvarenja izazvanog infekcijom složio se i lekarski konzilijum, pa će pitanje da li je infekciju izazvalo premlaćivanje ili neadekvatno lečenje dobiti naknadno odgovor.

Pokretanje istrage

Odgovor na to pitanje daće istraga pošto je nadležni tužilac izdao nalog o pokretanju slučaja istraga o smrti, a očekuje se i Izveštaj Instituta za sudsku medicinu gde je telo bilo poslato na obdukciju.

Ova tragična smrt četvorogodišnje devojčice izazvala je potres u lokalnoj zajednici, a detalji oko okolnosti njenog stradanja i smrti još uvek ostaju nerazjašnjeni. Očekuje se dalji razvoj događaja kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti ovog tužnog događaja.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading